Hocam çok belli olmuyor mu ? Hatta çok raporlanmadan ban yediğini söylemiştin.Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün WsReborn'u kullanıp lig çıkmada zorlanan veyahut yüksek liglere eforsuz bir şekilde tırmanmak isteyen arkadaşlar için ufak bir öneri listesi hazırladım.
Umarım işinize yarar.
Ekli dosyayı görüntüle 87203
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neden Xerath?
+Çayını al Space bas.
Nasıl oynayacağım?
AWARNESSTAN ZOOMU AZALT. (DAHA ÇOK YERİ GÖR) 3500-4000
Ekli dosyayı görüntüle 87197 Bu rünleri GİR. Ekli dosyayı görüntüle 87200Bu spelleri SEÇ.
1. Seviye Q aç, uzaktan poke at.
3. Seviye olduğunda MANUEL olarak e tutturmayı dene. (Şahsen WsReborn'a e tutturma konusunda güvenemiyorum. Kendim hiç tutturamam diyorsan WsReborn'dan e ayarını açabilirsin.
5. Seviye olduğunda eğer reset alıp item aldıysan agresif oynayıp rakiplerinin canını azalt, bu 6. seviye olduğunda R ile kill alabilme olasılığını yükseltir.
6. Bottan kill alıp almaman çok önemli değil. 6. Seviye olduktan sonra Haritayı iyice izleyerek mid, jungle savaşlarını R ile sonlandırabilirsin.
Bu seviyeden sonra asıl güçlü fazına yaklaşacaksın. Mid game civarlarında takımınla hareket et, olabildiğince fazla görüş üstünlüğü sağlamaya çalış (Tarayıcıyı kullan, totem koy.)
20. Dakika ve sonrası "E skilli" senin hayatını kurtaracak, oyunun gidişatını değişterecek bir skillshot olacak. (Eğer yüksek elo oynuyorsan E skillin çok daha önemli, oyunu izleyen bir takımın varsa yüksek ihtimal E skillini tutturduğun zaman öne geçeceksinizdir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HANGI ITEMLERI CIKACAGIM?
KARŞINDA TANK YOKSA
Ekli dosyayı görüntüle 87198
Pozisyon almakta zorlanıyorsan, ölüyorsan Ekli dosyayı görüntüle 87211 yerine Ekli dosyayı görüntüle 87210 alabilirsin.(Ben genelde yüksek eloda Ekli dosyayı görüntüle 87213 tercih ederim.
KARŞINDA TANK VARSA (1+)
Ekli dosyayı görüntüle 87199
SKİLL GELİŞTİRME Q>W>E
TEK YIYORUM LAN NIYE ZONYA ALMIYOM???
Kişisel olarak Zonya'nın Xerath için çok faydalı olacağını düşünmüyorum. Eğer öleceksem, pozisyonum kötüdür Zonya bittiğinde zaten kaçamam. Nadiren Zonya çıkılabilir. (vs Nocturne,Zed)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DEDIKLERINI YAPTIM KAYBETTIM YALANCI MISIN? SENIN O ?!?!?!
Bu oyunu maalesef %100 etkileyemezsin. Oyun bilgin yetersizse, kaybedersin. Yaptığın hatalardan ders almazsan, kaybedersin. Eğer kaybedeceksen, kaybedersin.
Önemli olan mentalini koruyup bir sonraki oyun en iyisini yapmaya çalışman. Hile kullanıyorsun diye oyun bilgin artmıyor. Hileye güvenerek normalde yapmayacağın hamleleri yapıp ölme. Eğer takımın veyahut rakip takım ile sohbet, kavga içerisinde oynarsan, kaybedersin.
Her oyunu 1v9 düşün. OP.GG'den takım arkadaşlarının statlarına bak. Ona göre oyna.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekli dosyayı görüntüle 87201
Ekli dosyayı görüntüle 87202
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CONFIG
Bu config ADC Main configine Xerath üzerine yaptığım değişiklikleri içerir.
Ekli dosyayı görüntüle 87207Ekli dosyayı görüntüle 87206
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Zaten Xerath oynadığın için kullansan da kullanmasan da rapor yersin. Benim ban durumum şu an kesin değil. Flame'den 14 gün yediğim söylenildi başka bir yerde. Kesin olarak ban yediğim ortaya çıkarsa buraya paylaşırım. Ama çok sanmıyorum ban yiyeceğini. 50-60 gün önce kastığım hesaplar halen sağlam bir şekilde duruyor ticketlar yemesine rağmen.Hocam çok belli olmuyor mu ? Hatta çok raporlanmadan ban yediğini söylemiştin.
İstediğin buildi çıkabilirsin dostum, ben 300+ oyun %70+ wr ile bu builderi çıkarak yaptım ve tecrübelerimi paylaştım. Dilersen güzel build bilgilerini de kullanarak Türkiye 1.si olmayı deneyebilirsin. Yine de güzel yorumun için teşekkürler.Dostum yanlış anlama ama xerath tr 1. dünya 2.si olduğunu yazmışsın fakat bu build bilginle nasıl oldun şaşırdım. Karşıda tank varsa dediğin itemler alınmaz. Luden + Gölgealev + Hiçlik değneği alırsın. Luden zaten 6 büyü nüfuzu ve pasifi de diğer tüm eşyalara büyü nüfuzu sağlar. Gölgealev ise fazladan büyü nüfuzu sağlıyor. Yani tanklara karşı gittiğin build yanlış.
Şampiyon seçimi karşıya göre alınır ve buildi de karşıya göre çıkarsın. Bir şampiyonu veya buildi ezber şekilde picklemek çoğu oyunu kaybettirir. Mesela karşıda full tank olan bir kompa jhin vs. çıkmazsın vayne alırsın, kog maw alırsın.İstediğin buildi çıkabilirsin dostum, ben 300+ oyun %70+ wr ile bu builderi çıkarak yaptım ve tecrübelerimi paylaştım. Dilersen güzel build bilgilerini de kullanarak Türkiye 1.si olmayı deneyebilirsin. Yine de güzel yorumun için teşekkürler.
Dediğim gibi dostum 300 oyun blindpick xerath oynayarak oyunların %70'ini kazandım dediğinin aksine. Üstte hesaplarımın bazılarını görebilirsin. Düşüncelerine saygı duyuyorum tabii ki. İyi günler diliyorum.Şampiyon seçimi karşıya göre alınır ve buildi de karşıya göre çıkarsın. Bir şampiyonu veya buildi ezber şekilde picklemek çoğu oyunu kaybettirir. Mesela karşıda full tank olan bir kompa jhin vs. çıkmazsın vayne alırsın, kog maw alırsın.
Zoom banlanma ihtimalini arttırmaz hocam.Elinize sağlık hocam. Bir sorum olacak. Zoomu yüksekte kullanıyoruz ya zoom banlanma ihtimalini arttırır mı?
eline sağlık mükemmel olmuşHepinize merhabalar arkadaşlar, bugün WsReborn'u kullanıp lig çıkmada zorlanan veyahut yüksek liglere eforsuz bir şekilde tırmanmak isteyen arkadaşlar için ufak bir öneri listesi hazırladım.
Umarım işinize yarar.
Ekli dosyayı görüntüle 87203
Neden Xerath?
+Çayını al Space bas.
Nasıl oynayacağım?
AWARNESSTAN ZOOMU AZALT. (DAHA ÇOK YERİ GÖR) 3500-4000
Ekli dosyayı görüntüle 87197 Bu rünleri GİR. Ekli dosyayı görüntüle 87200Bu spelleri SEÇ.
1. Seviye Q aç, uzaktan poke at.
3. Seviye olduğunda MANUEL olarak e tutturmayı dene. (Şahsen WsReborn'a e tutturma konusunda güvenemiyorum. Kendim hiç tutturamam diyorsan WsReborn'dan e ayarını açabilirsin.
5. Seviye olduğunda eğer reset alıp item aldıysan agresif oynayıp rakiplerinin canını azalt, bu 6. seviye olduğunda R ile kill alabilme olasılığını yükseltir.
6. Bottan kill alıp almaman çok önemli değil. 6. Seviye olduktan sonra Haritayı iyice izleyerek mid, jungle savaşlarını R ile sonlandırabilirsin.
Bu seviyeden sonra asıl güçlü fazına yaklaşacaksın. Mid game civarlarında takımınla hareket et, olabildiğince fazla görüş üstünlüğü sağlamaya çalış (Tarayıcıyı kullan, totem koy.)
20. Dakika ve sonrası "E skilli" senin hayatını kurtaracak, oyunun gidişatını değişterecek bir skillshot olacak. (Eğer yüksek elo oynuyorsan E skillin çok daha önemli, oyunu izleyen bir takımın varsa yüksek ihtimal E skillini tutturduğun zaman öne geçeceksinizdir.
HANGI ITEMLERI CIKACAGIM?
KARŞINDA TANK YOKSA
Ekli dosyayı görüntüle 87198
Pozisyon almakta zorlanıyorsan, ölüyorsan Ekli dosyayı görüntüle 87211 yerine Ekli dosyayı görüntüle 87210 alabilirsin.(Ben genelde yüksek eloda Ekli dosyayı görüntüle 87213 tercih ederim.
KARŞINDA TANK VARSA (1+)
Ekli dosyayı görüntüle 87199
SKİLL GELİŞTİRME Q>W>E
TEK YIYORUM LAN NIYE ZONYA ALMIYOM???
Kişisel olarak Zonya'nın Xerath için çok faydalı olacağını düşünmüyorum. Eğer öleceksem, pozisyonum kötüdür Zonya bittiğinde zaten kaçamam. Nadiren Zonya çıkılabilir. (vs Nocturne,Zed)
DEDIKLERINI YAPTIM KAYBETTIM YALANCI MISIN? SENIN O ?!?!?!
Bu oyunu maalesef %100 etkileyemezsin. Oyun bilgin yetersizse, kaybedersin. Yaptığın hatalardan ders almazsan, kaybedersin. Eğer kaybedeceksen, kaybedersin.
Önemli olan mentalini koruyup bir sonraki oyun en iyisini yapmaya çalışman. Hile kullanıyorsun diye oyun bilgin artmıyor. Hileye güvenerek normalde yapmayacağın hamleleri yapıp ölme. Eğer takımın veyahut rakip takım ile sohbet, kavga içerisinde oynarsan, kaybedersin.
Her oyunu 1v9 düşün. OP.GG'den takım arkadaşlarının statlarına bak. Ona göre oyna.
Ekli dosyayı görüntüle 87201
Ekli dosyayı görüntüle 87202
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CONFIG
Bu config ADC Main configine Xerath üzerine yaptığım değişiklikleri içerir.
Ekli dosyayı görüntüle 87207Ekli dosyayı görüntüle 87206
benimde aynı şekilde 2 3 ay önce oynadığı mve halen oynadığım hesaplar ticket yediğim halde ban yedirtmiyorZaten Xerath oynadığın için kullansan da kullanmasan da rapor yersin. Benim ban durumum şu an kesin değil. Flame'den 14 gün yediğim söylenildi başka bir yerde. Kesin olarak ban yediğim ortaya çıkarsa buraya paylaşırım. Ama çok sanmıyorum ban yiyeceğini. 50-60 gün önce kastığım hesaplar halen sağlam bir şekilde duruyor ticketlar yemesine rağmen.
reis valal ben 2 3 ay önceden beri oynadığım 2 3 hesap var ticket yemelerime rağmen defalarca aşırı belli ederek oynadığım halde halen daha ban yemedimHocam çok belli olmuyor mu ? Hatta çok raporlanmadan ban yediğini söylemiştin.
O zaman iyi ya zaten şaşırdım banı duyunca, ben mide geçmeyi düşünüyordum da tekrardan oynayabileceğim karakterler arasında.Zaten Xerath oynadığın için kullansan da kullanmasan da rapor yersin. Benim ban durumum şu an kesin değil. Flame'den 14 gün yediğim söylenildi başka bir yerde. Kesin olarak ban yediğim ortaya çıkarsa buraya paylaşırım. Ama çok sanmıyorum ban yiyeceğini. 50-60 gün önce kastığım hesaplar halen sağlam bir şekilde duruyor ticketlar yemesine rağmen.
Mid çok nadiren oynasam da Support olarak çok güçlü olduğunu söyleyebilirim.O zaman iyi ya zaten şaşırdım banı duyunca, ben mide geçmeyi düşünüyordum da tekrardan oynayabileceğim karakterler arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?