LoL script kullanıcıları için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yazı için saol ama geçen karşıma geldi 1 aydır adam oynamaya devam ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Nasıl benim bütün lol hesaplarım ban yedi nasıl ban yemiyor arkadaşlar anlamadım ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Onaylı üye olunca dediğini yapcam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bende Lpreborn kullanmaya başlıyacağım ama merak ettiğim bi konu var diyelimki scripti full legit belli etmeden evade fln kapalı kullanıyorum max ne kdr sürede ban yerim?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ban atılırsa sadece hesaba mı yoksa ana kartada mı atıyorlar
Post automatically merged:

knk 2018de falan windsharp kullanıyordum 2 ay kullandım hesap ban yemedi ama belli olmaz her şey açık oynuyordum çar dans ediyordu bazen anlıyorlardı ama bilmiyorum o zamanlar pekte popüler değildi belkide ondandır

scripti ne için kullanmalıyız dodge için değil mi ben mi yanlış biliyorum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
B
Merhabalar, kendimi hızlıca tanıtmak gerekirse şuan Diamond 1 400 level bir TR sunucusu oyuncusuyum. Bu noktaya tamamen kendim hiçbir script veya üçüncü bir part yazılım olmadan ulaştım. En son 2016 yılında bir scriptle Kalista script oynayarak Diamond 5'e çıkmıştım (Good old days). Şimdi tekrardan 30 level bir çar ile SoloQ giremediğim arkadaşlarımla eğlenmek ve scriptin bizi götüreceği lige kadar bir test yapmak amaçlı bu siteyi buldum. Ancak görmüş olduğum kadarıyla insanlar LPReborn'un banlanma riski olmadığını düşünerek banlanacaksınız demiyorum, çok fazla riskli hareketlerde bulunup ana hesaplarını riske atıyor. Bu yazımda eski bir script kullanıcısı olarak sizlere banlanma olasılığınızı neredeyse sıfıra indirmek için birkaç öneride bulunacağım. Bunlar:
  1. Lütfen ne yaparsanız yapın evadeyi kapatın (Bu çok nadirde olsa duvara kafa atarak veya titreşerek dodge atmanızı engelleyecek, üzerinizdeki şüpheleri ortadan kaldıracak ve en önemlisi kendinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.)
  2. Script damgası yemiş çarlardan olabildiğince uzak durun! (Xerath, Kalista, Kog'maw vs. ne yaparsanız yapın script açmasanız bile sadece iyi oynadığınız için raporlanabilirsiniz
  3. Yüksek saldırı hızına ulaşan çarlardan ve itemlerden olabildiğince uzak durun! (Sadece bir teamfight ta saniyede üç kere adım atıp beş kere düz vuruş atmanız raporlanmanız için yeterli olacaktır.
  4. Scriptin en önemli özelliği farm, farm, farm! Oyunu kazanmak için penta atmanıza gerek yok. Olabildiğince kusursuz farm almaya özen gösterin.
  5. Kullana ildiğiniz kadar yararlı enstrüman kullanın. Scriptin ayarlarını iyice kurcalayın ve oyununuza adapte edin (Auto-Smite, Recall vb.)
  6. Üstte belirttiğim kurallara uyarak size en uygun şampiyonu ve koridoru belirleyin.
  7. Banlanma riskiniz hiçbir zaman sıfır değil. Bunu asla unutmayın ve riske attığınız şeyi buna göre düzenleyin.
Şu an benim gözüme en çok çarpan Karthus Jungle ve Samira ADC oldu. Bu iki şampiyonu da eğer sıkılmadan oynayabilirseniz sizleri en az Diamond 4'e kadar taşıyacağı konusunda hiçbir şüphem yok.

Sizin fikirleriniz nelerdir?
Bugün samiranin sc sinde sıkıntı var diyorlar

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tavsiyelerin en basında main hesapta kullanmamak gelir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhabalar, kendimi hızlıca tanıtmak gerekirse şuan Diamond 1 400 level bir TR sunucusu oyuncusuyum. Bu noktaya tamamen kendim hiçbir script veya üçüncü bir part yazılım olmadan ulaştım. En son 2016 yılında bir scriptle Kalista script oynayarak Diamond 5'e çıkmıştım (Good old days). Şimdi tekrardan 30 level bir çar ile SoloQ giremediğim arkadaşlarımla eğlenmek ve scriptin bizi götüreceği lige kadar bir test yapmak amaçlı bu siteyi buldum. Ancak görmüş olduğum kadarıyla insanlar LPReborn'un banlanma riski olmadığını düşünerek banlanacaksınız demiyorum, çok fazla riskli hareketlerde bulunup ana hesaplarını riske atıyor. Bu yazımda eski bir script kullanıcısı olarak sizlere banlanma olasılığınızı neredeyse sıfıra indirmek için birkaç öneride bulunacağım. Bunlar:
  1. Lütfen ne yaparsanız yapın evadeyi kapatın (Bu çok nadirde olsa duvara kafa atarak veya titreşerek dodge atmanızı engelleyecek, üzerinizdeki şüpheleri ortadan kaldıracak ve en önemlisi kendinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.)
  2. Script damgası yemiş çarlardan olabildiğince uzak durun! (Xerath, Kalista, Kog'maw vs. ne yaparsanız yapın script açmasanız bile sadece iyi oynadığınız için raporlanabilirsiniz
  3. Yüksek saldırı hızına ulaşan çarlardan ve itemlerden olabildiğince uzak durun! (Sadece bir teamfight ta saniyede üç kere adım atıp beş kere düz vuruş atmanız raporlanmanız için yeterli olacaktır.
  4. Scriptin en önemli özelliği farm, farm, farm! Oyunu kazanmak için penta atmanıza gerek yok. Olabildiğince kusursuz farm almaya özen gösterin.
  5. Kullana ildiğiniz kadar yararlı enstrüman kullanın. Scriptin ayarlarını iyice kurcalayın ve oyununuza adapte edin (Auto-Smite, Recall vb.)
  6. Üstte belirttiğim kurallara uyarak size en uygun şampiyonu ve koridoru belirleyin.
  7. Banlanma riskiniz hiçbir zaman sıfır değil. Bunu asla unutmayın ve riske attığınız şeyi buna göre düzenleyin.
Şu an benim gözüme en çok çarpan Karthus Jungle ve Samira ADC oldu. Bu iki şampiyonu da eğer sıkılmadan oynayabilirseniz sizleri en az Diamond 4'e kadar taşıyacağı konusunda hiçbir şüphem yok.

Sizin fikirleriniz nelerdir?
Bilgileriniz için teşekkürler ben evadeyi açtığım için ban yiyormuşum teşekkürler uyarınızı dikkate alacağım

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hangi çarı şiddetle öneriyosun dostum bu öneri için

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Hocam bir şey sorucaktım ben +üye alıp buradaki scripti indiricem de sen hansi sc yi kullanıyorsun acaba dc versem bana ayarların yardımcı olurmusun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çok haklı bir konuya değinmişsin dostum verdigin tavsiyeler cok faydalı olacagini düşünüyorum sagol

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka belli etmeden legit bir şekilde oynamaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çok yararlı bir konu olmuş tebrik ederim ancak karthus konusunda size katılmıyorum. karthus script ile çok fazla q spamlıyor ve rakiple mesafeyi koruyamadan ölüyoruz. ancak öldüğünde takım savaşlarında çok iyi iş çıkarıyor. ve ultisini çok doğru yerlerde kullanıyor

Üye
3 HİZMET YILI
çok faydalı bir içerik olmuş, çok teşekkür ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
resmen duygularıma tercüman olmuşsun dostum. Bir çok hile için geçerli aslında bu söylediklerin. İnsanlar hileyi dibine kadar kullanıp ban yiyor, ondan sonra e bu hile ban attırıyo. Kardeşim belli etmezsen, normal oyuncu gibi görünürsen kimse seni reportlamaz. Sadece belli başlı avantajlarını kullan yeterli bence. Ben sadece farm için kullancam mesela.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sc ud mi acaba

ban yedirmiyormu hala acaba
bilginiz varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...