Seçkin Üye
Sıkıntılı bir sistem ya gelmese daha iyi
Ben öyle düşünmüyorum. Video yardımcı hakem (VAR) Türk futbolundayken bile tonlarca hata yapılabiliyor. Bir yanlış kararla maçın kaderi, hatta ligin kaderi belirlenebiliyor. Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi, bu konularda en azından ofsayt kuralının doğru kullanılmasında oldukça önemli rol oynayacaktır. Dünya Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey turnuvalarda kullanılması da bu sistemin başarısını ve niteliğini gözler önüne seriyor.Sıkıntılı bir sistem ya gelmese daha iyi
Boşverin hocamBen öyle düşünmüyorum. Video yardımcı hakem (VAR) Türk futbolundayken bile tonlarca hata yapılabiliyor. Bir yanlış kararla maçın kaderi, hatta ligin kaderi belirlenebiliyor. Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi, bu konularda en azından ofsayt kuralının doğru kullanılmasında oldukça önemli rol oynayacaktır. Dünya Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey turnuvalarda kullanılması da bu sistemin başarısını ve niteliğini gözler önüne seriyor.
Neyine göre, hangi kararına göre sıkıntılı bir sistem olarak değerlendirdiniz merak ettim açıkçası.