- Konuyu başlatan
hell na
Onaylı Üye
Attım yeni konuya bakabilirsiniz.teşekkürler cpu kullanımım biraz daha düştü başka program varsa atabilirmiisn
Attım yeni konuya bakabilirsiniz.teşekkürler cpu kullanımım biraz daha düştü başka program varsa atabilirmiisn
Yeni program geldi,yeni konuma bakabilirsiniz.gelmeli benim pc çok ısınıyor iyi olmasına rağmen neden acaba ya :/
gönder gelsin ozaman knkDevamı gelsin derseniz daha çok program var.
Yeni konuma bakabilirsiniz.gönder gelsin ozaman knk
Tamamdır,teşekkürler iyiyse konusu açarım .)Ben jetBost diye bir program kullanıyorum , çok ufak da olsa bir faydası oluyor bence denemelisin
Benim bilgisayar biraz eskiydi , araştırdım bu programı kullandım . Performans konusunda faydasını gördüm . Şu anda ki sistemim gayety iyi o nedenle daha kullanmadım 4 GB ram vardı eskiden baya bir sorun yaşıyordum ama şimdi sistemi yükselttim daha sorun yaşamıyorumTamamdır,teşekkürler iyiyse konusu açarım .)
tekekürler denıyorumNasıl anlayamadım.?
Post automatically merged:
seriously?,please test it and another time typing okey ?
20-30 Veya 10-20acaba oyunlarda fps artar arttırır mı
arttırırsa ne kadar bi artış olur
Jet booster'ın geriye döndürme yanı kötü.Mem Reduct kullanmanı öneririm.Ram için Jet Booster Kullanıyorum CPU için ise Quick CPU kullanıyorum oldukça memnunum .
gözle görülür bir fark oluyor mu oyunlarda olsun masaüstünde olsun?Ram için Jet Booster Kullanıyorum CPU için ise Quick CPU kullanıyorum oldukça memnunum .
Mevcut link var ise atarmısın kardeşim değiştireyim o halde proğramıJet booster'ın geriye döndürme yanı kötü.Mem Reduct kullanmanı öneririm.
Ben faydasını fazlasıyla gördüm kardeşimgözle görülür bir fark oluyor mu oyunlarda olsun masaüstünde olsun?
tabikide.gözle görülür bir fark oluyor mu oyunlarda olsun masaüstünde olsun?
atayım 1 sn.Mevcut link var ise atarmısın kardeşim değiştireyim o halde proğramı
Ben faydasını fazlasıyla gördüm kardeşim
Bekliyorum kardeşimtabikide.
atayım 1 sn.
Bekliyorum kardeşim
Teşekkür Ederim kardeşim benim çok sağol.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap