super uye sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar Ben forumunuza 27Kasım ayı ıtıbaren uye olup olabıldıgınce aktıf kullanmaya calısıyorum yenı haberlerı ve guncellemelerı takıp edıyorum fakat emulator ıcın kullandıgımız bır uygulama super uye ler tarafından goruntulenebılıyormus forumda ınceledıgım kadarıyla 60gunluk kayıt suresı olanlar oluyormus benım olmasına ragmen benım nomral uye gorunuyor ne yapmam gerekıyor lutfen yardımcı olur musunuz . sımdıden ılgı alakanız ıcın tesekkur ederım.

rapor bıldırımı ve admınlerımızden bırıne ozelden mesaj olarak ılettım fakat cevap alamadım ne yapmam gerekıyor yonlendırırsenız sevınırım.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
60 günün olmasına rağmen hala "üye"sin? Kendin de diyorsun süper üyeler tarafından görülebileceğini bu yüzden süper üye olman lazım. 2 ay hiçbir şey yapmadan bakmak değil.

Elbet Birgün
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sadece kayıt olup eski üyede olsan değişen birşey olmuyor kardeşim 300 postunu bilgili ve bilinçli şekilde tamamlaman lazım bildigin konularda forum içerisinde insanlara yardımcı olarak bunu tamamlayabilirsin

Süper Üye
6 HİZMET YILI
27 kasım 2019 dan beri üyesin ve yalnızca 1 mesajın var oda zaten bu konuyu açtığın için olmuş yani bu tarihten beri ne bir paylaşım yapmışsın ne birine yardımcı olmuşsun siteye girip hileyi kullanıp çıkmışsın kısaca işte böyle yapanlar için konuldu bu sistem hem hileler kolay fixlenmiyor hemde böyle önüne gelen üye olup hileyi kullanıp gitmiyor. Yapılan hilelere bakarsan hepsi AAA oyunlar için zaten öyle basit Anti-Cheat sistemine sahip oyunlarda değil büyük emek gerektiriyor kullanabilmen içinde Süper üye olman lazım forumda daha aktif olursan zamanla olacak şey bu.

Elbet Birgün
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sadece kayıt olup eski üyede olsan değişen birşey olmuyor kardeşim 300 postunu bilgili ve bilinçli şekilde tamamlaman lazım bildigin konularda forum içerisinde insanlara yardımcı olarak bunu tamamlayabilirsin
yorum yazmak için yazma kardeşim birde kopyala yapıştır yapıyosun böyle gidersen onaylı üye bile olamazsın sen.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
600 yorumun olması gereklidir süper üyelik için.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
siteye üye rankları geldi kanka +50 yorum onaylı üye +600 yorum süper üye o şekilde modlar onaylarsa linkini attım oradan bakabilirsin
İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...