ben yaklaşık 2 yıldır bu siteye üyeyim ve hayatımda ilk defa üyelik karşılığı hile sunan bir site gördüm süper üye biraz fazla deyilmi 300-500 mesaj at diyor lan o kadar mesaj atmaya kalksam hile fix lencek niye zamanımı 300-500 mesaj atmakla geçireyim
Super uye 600+ yorum istiyor ayrica bu tur sistemler bircok forumda uygulaniyor bunun amaci ise hilenin kisa surede fixlenmemesi sen gelip foruma valorant icin kaydolduktan sonra kullanabilirsen baskasi da yapabilir bu sekilde hile kolayca fixlenir
Super uye 600+ yorum istiyor ayrica bu tur sistemler bircok forumda uygulaniyor bunun amaci ise hilenin kisa surede fixlenmemesi sen gelip foruma valorant icin kaydolduktan sonra kullanabilirsen baskasi da yapabilir bu sekilde hile kolayca fixlenir
hem zaten anlamıyorum şimdi bu hile üzerinde çalışan arkadaşlar hile fix lendiği zaman yenisini yapamıyorlarmı wolftü da olduğu gibi hile yapa yapa oyun bitti zaten
hem zaten anlamıyorum şimdi bu hile üzerinde çalışan arkadaşlar hile fix lendiği zaman yenisini yapamıyorlarmı wolftü da olduğu gibi hile yapa yapa oyun bitti zaten
Foruma 2 yıldır kayıtlısınız ancak 26 mesajınız var. Forumumuzda hileler kullanıcılarımıza böyle sunuluyor. İsterseniz forumda vakit geçirerek insanlara yardımcı olarak mesaj sayınızı yükseltirsiniz isterseniz çıkış yap butonuna tıklayarak ayrılabilirsiniz. Kendi seçiminiz. Konu kilit.