7 Mar 2020 Yasaklandı #1 karahfz26 K Alone Wolf Banlı Üye Katılım 31 Mar 2019 Mesajlar 560 Çözümler 5 Tepki puanı 38 Sosyal 7 HİZMET YILI 600 puandan düşüp duruyorum mesaj felan yazmadıgıma ragmen sebebi nedir? Süper Üyelikten düşüyorum tekrar çıkarmak zor oluyor
600 puandan düşüp duruyorum mesaj felan yazmadıgıma ragmen sebebi nedir? Süper Üyelikten düşüyorum tekrar çıkarmak zor oluyor
7 Mar 2020 #2 PortakalMavisi P Bu da geçer Seçkin Üye Katılım 8 Kas 2019 Mesajlar 323 Çözümler 2 Tepki puanı 39 Ödüller 3 6 HİZMET YILI Önceden yazdığın mesajlar spamdan dolayı silinebilir. Bildirim geliyordur zaten neden silindiğine dair.
Önceden yazdığın mesajlar spamdan dolayı silinebilir. Bildirim geliyordur zaten neden silindiğine dair.
7 Mar 2020 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 karahfz26 K Alone Wolf Banlı Üye Katılım 31 Mar 2019 Mesajlar 560 Çözümler 5 Tepki puanı 38 Sosyal 7 HİZMET YILI hiletest' Alıntı: Önceden yazdığın mesajlar spamdan dolayı silinebilir. Bildirim geliyordur zaten neden silindiğine dair. Genişletmek için tıklayın ... Bildirim gelmiyor kanka Post automatically merged: 7 Mar 2020 bildirim işini ben anladım ama gelmiyor
hiletest' Alıntı: Önceden yazdığın mesajlar spamdan dolayı silinebilir. Bildirim geliyordur zaten neden silindiğine dair. Genişletmek için tıklayın ... Bildirim gelmiyor kanka Post automatically merged: 7 Mar 2020 bildirim işini ben anladım ama gelmiyor
7 Mar 2020 #4 FaLCoN F İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. Griffin Premium Katılım 4 Şub 2018 Mesajlar 757 Çözümler 234 Tepki puanı 464 Ödüller 8 Yaş 34 8 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap yanda gösterdiğim resimdeki gibi şuan actıgınız konu yeri yanlış bu silinmesi için birinci sebeb yorumlarınızın silinmesinin sebebi konulara alakasız yorum veya önceden yapılmış bir yorumu tekrarlanmanızdan dolayı siliniyordur
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap yanda gösterdiğim resimdeki gibi şuan actıgınız konu yeri yanlış bu silinmesi için birinci sebeb yorumlarınızın silinmesinin sebebi konulara alakasız yorum veya önceden yapılmış bir yorumu tekrarlanmanızdan dolayı siliniyordur