Uzman Üye
Bence boş yere o parayı verme ona yarı fiyatına kablonet al daha iyi altyapısı varsa tabi
Alt yapı yokBence boş yere o parayı verme ona yarı fiyatına kablonet al daha iyi altyapısı varsa tabi
Türknet altyapısı var mı ?Alt yapı yok
Kardeşim alt yapı yoksa hiçbirinin yoktur.cunku hepsi ttnet altyapısına bağlıTürknet altyapısı var mı ?
Yanlış bilmiyorsam eğer türknetin kendi altyapısı var kendi altyapısının olmadığı yerlerde ttnet altyapısı kullanıyor ve 10 tl fiyat farkı ödüyorsun.Kardeşim alt yapı yoksa hiçbirinin yoktur.cunku hepsi ttnet altyapısına bağlı
Şuan isken rapor olmadığı için alt yapı hiç birinin yokYanlış bilmiyorsam eğer türknetin kendi altyapısı var kendi altyapısının olmadığı yerlerde ttnet altyapısı kullanıyor ve 10 tl fiyat farkı ödüyorsun.
100mbps olacağını sanmıyorum müşteri hizmetlerindeki arkadaş ortalama hızın 10mbps olacağını söyledi. emin olmak için araştırdım aşağıdaki videoyu izleyebilirsin.160 tl 150 gb ve 100mbps ustu verecekler
Post automatically merged:
Ever izledim bunu ama alt yapı yok .yapacak biseyim yok100mbps olacağını sanmıyorum müşteri hizmetlerindeki arkadaş ortalama hızın 10mbps olacağını söyledi. emin olmak için araştırdım aşağıdaki videoyu izleyebilirsin.
Adamlara para kazanın diye neredeyse yalvarcazalt yapı yapsalar adam gibi yararlancaz ama yapmıyolar yav
Yok reis 1 hafta hattını kullandım bin pişman oldumvodofone alma da ne alırsan al kanka
Mecburiyetten alacam reisBENCE AL KNK AMA PAHALI BİRAZ
BÜTÇEN FAZLAYSA ALIRSIN
Valla bende güvenmiyorum ama mecbur isteben pek güvenmiyorum süperbox'a