- Konuyu başlatan
-
Süper Üye
Kardeşim WiFi olarak bağlanmayacam.kablo ile baglanacam 30 50 arası versin bana bin şükürkardeşim eğer online oyun fazla oynamıyorsan tavsiye ederim fakat ping sorunu çok olur kablolu herzaman daha iyidir sen şimdi heves edersin
150mbs gibi hızları görünce ama ping olduktan sonra bi anlamı kalmak haa video felan yükleyecem dosya indireceğim diyorsan ozaman tamam.
Kablo ile bağlanacaksan Fiber alt yapın var ise sorun olmaz ozaman kardeşim.Kardeşim WiFi olarak bağlanmayacam.kablo ile baglanacam 30 50 arası versin bana bin şükür
Sen kullaniyormusundostum asla ama asla alma
Başvuru yaptım gelecekler yarın. Önce bu bakacmDayımda vardı Ping olayından ötürü iptal ettirdi bence başvuru yapın alt yapı getirsinler
O kadar da kötü değildir. Yarın bakacmAbim kendi evinde kullanıyor oyunlarda 100-90 altı ping almıyor gün içi ping 250*300 arası çok ping var, bazen hızı birden düşüyor mal gibi bakıyorsun modeme.
Daha kötü oyun oynayamazsın diğer türlü kullanabilirsin.O kadar da kötü değildir. Yarın bakacm
Ayrıca 15 gün deneme süresi var sanırım olmadı iptal edersin.Yarın gelecek arkadaşlar 1 aylık tecrübemi size aktarırim
Evet öyle yapacamOndan biliyorum az önce kendisi ile csgo girmek için konuştum ping çok ancak gece 12 den sonra dedi.
Post automatically merged:
Ayrıca 15 gün deneme süresi var sanırım olmadı iptal edersin.
Ev interneti oldu mu daha iyi Ping alırsın ayrıca geldiklerinde fiber bağlamalarını rica edin.Başvuru yaptım gelecekler yarın. Önce bu bakacm
Alt yapı yokmuş.Ev interneti oldu mu daha iyi Ping alırsın ayrıca geldiklerinde fiber bağlamalarını rica edin.
Olumsuz olmasının bir nedeni vardır elbet, senin evin yeni sanırım ondan dolayı internet gelmiyor, tavsiyem biraz bekle varsa parasıyla komşudan falan çek. superbox alıcan taahhüt yapıcan pişman olucan.valla kardesım basvuru yaptım ama yorumlara vıdeolara bakıyorum herkes olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?