Superbox hakkında bilgi paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
içinde bulunduğum duruma göre memnunum vodafone ve turk telekomun hiç çekmediği bi bölgede 20 mb hız alıyorum superbox sayesinde sadece ping dalgalanıyor bazen ona da yapacak bir şey yok
arkadaşın dediği gibi baz istasyonu önemli yakın olmak lazım bizim evde 2 duvar arasında 600kbps geçmiyor:(

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
içinde bulunduğum duruma göre memnunum vodafone ve turk telekomun hiç çekmediği bi bölgede 20 mb hız alıyorum superbox sayesinde sadece ping dalgalanıyor bazen ona da yapacak bir şey yok

Bence sorun yaşamıyorsun çok muzdarip insan gördüm benim askerlik yaptığım yerdeki uzman 20mbps almıştı 10 görüyordu şükrediyordu :) Bence içlerinde en kalitelisi superbox diğerleri merviden altı kalıyor biraz.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bence sorun yaşamıyorsun çok muzdarip insan gördüm benim askerlik yaptığım yerdeki uzman 20mbps almıştı 10 görüyordu şükrediyordu :) Bence içlerinde en kalitelisi superbox diğerleri merviden altı kalıyor biraz.
benim mbps değil işte kbps sorun orda:D

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Şu an kullanıyorum almayın. berbat

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hep mi düşük hız alıyordun yoksa sürekli dalgalanma mı var? Modeme yakınlıkta önemli 1m aranda duvar bile olsa sinyal çok kötü geliyor çünki.
baz istasyonu ile alakalı evim uzak sanırım ondan başka yerlerde guzel cekiyor ama hepte başka yerde kullanamamki
Post automatically merged:

Şu an kullanıyorum almayın. berbat
valla katılıyorum sana telefonunuz çekmıyorsa o bölgede bu da çekmez bulaştık pişmanız:(

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Altyapının olmadığı yerde gerekli ama altyapı varsa hiç hiç bulaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...