eğer ki modemi superonline verdiyse kötü modemleri var. Bende de aynı problem mevcuttu. Modem veriyolar, iğrenç ötesi ne kısıtlama ne ayarlama ne hız dengesi hiç bir şey yok.
Yeni mdoem aldım sorunum çözüldü
laptop mu kullanıyorsunuz internete kablolu mu kablosuz mu bağlanıyorsunuz.
agam ethernet kablosu çek bi tane keyfine bak ping ming kalmaz
o ara güçlendiricide sorun olabilir direkt modemden kasaya gelecek şekilde bağlarsan muhtemelen sorunun çözülür modem değiştirmene gerek kalmıyabilir.Maalesef onların modemi ya teşekkürler değiştiricem modemi
Kasa kablolu kanka
Kanka kabloyla baglıyım fakat modeme yetısmıyo kablo o yuzden ara güçlendiriciye takılı kablom o da wifi ile modemden alıyo o da sorun çıkarıyo olabilir bak doğru
internet kablosu çektiğin zaman farkı gözünle görüceksin çok fazla fark ediyor.Arkadaşlar Turkcell Superonline kullanıyorum ve internet hızım 100 Mbps fakat internete evdekiler de bağlanınca donmalar yaşıyorum. Oyunlarda sanıyelık ping artıp azalıyor, bu yuzden takılmalar yaşıyorum. Bunun çözümü nedır? Modem değiştirsem, yeni bir modem alsam sorunum düzelir mi acaba? Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.
Kanka Superonlineı bırakıcam zaten ama daha zamanı cok var ve 2500tl bırakma ucretı ıstıyolar yoksa bana kalsa 1 gun daha beklemem turknete gecerım hemenBende aynı sorunu çok yaşadım. 100MB fiber alıyorduk sözde, anlık kopmalar ve ping artışları yaşıyordum. Müşteri hizmetlerini bir günde çok rahat 10-15 kez arıyordum ve sürekli sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını söyleyip bana attılar topu. Bir ekip bile gelmedi. Sözleşme bittiği gün direk TurkNet'e geçtim. Şimdi superonlineye gelin diye sürekli kapıya geliyorlar kovuyorum
gecebılsem gecıcem zaten kanka sozlesmelı uyelık ve cayma bedelım 2500tl su an maalesef gecemıyorumtürknet daha iyi bence türknet kullan
Teşşekürler kabloyla mı baglanıyordunuz wifi ile mi acaba1000mbps süper online kullanıyorum başlarda senin gibi problemler yaşıyordum ping harici, hızım stabil değildi daha sonra modem değiştirdim ve şuanda 990 mbps'den düşmüyor (İndirme yapmadığım zamanlarda) Tavsiyem eğer bütçen varsa sağlam bir modem bakman.Süper onlinenın verdiği modemler iyi değil ve stabil bir hız sunmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?