SuperOnline Engelli Siteleri Açma Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhabalar,
TürkNet veya Türk Telekomda DNS değiştirdiğin zaman yasaklı siteler (forex, bet vs.) açılabiliyordu. SuperOnline'de ne yapsam giremiyorum. VPN harici bir yöntem bilen var mı?

TurkNet özgürlük için DNS yi 1.1.1.1 / 1.0.0.1 olarak değiştirmek yetiyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Superonline'da da benzer bir şekilde dns değiştirerek erişim sağlayabilirsin örneğin 1.1.1.1 / 1.0.0.1 veya 8.8.8.8 / 8.8.4.4 gibi ücretsiz dns hizmetlerini kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bu hatayı alıyorsun. VPN ile girersen sorun yok. Ama TurkNetteki gibi DNS değiştirip direk girmek istiyorum. VPN aç kapa uğraşmak istemiyorum.

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dns değiştirmek yaramazsa tek çaren vpn

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
hocam vpn ile gir veya host dosyanı değiştir

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
VPN dışında başka bir yöntemle yasaklı sitelere erişim sağlamak Superonline da mümkün değildir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
superonline kullanıyorm hiç böyle bi sorun yaşamadm ben girebiliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
internet üzerinde ücretsiz ve farklı deneyebileceğin dns ler olacaktır bakmanı öneririm

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Merhabalar,
TürkNet veya Türk Telekomda DNS değiştirdiğin zaman yasaklı siteler (forex, bet vs.) açılabiliyordu. SuperOnline'de ne yapsam giremiyorum. VPN harici bir yöntem bilen var mı?

TurkNet özgürlük için DNS yi 1.1.1.1 / 1.0.0.1 olarak değiştirmek yetiyor.
DNS değiştirme yöntemi işe yaramadıysa ve SuperOnline'da yasaklı sitelere erişmek istiyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:

1. Proxy kullanımı: Proxy sunucuları aracılığıyla yasaklı sitelere erişebilirsiniz. Ancak, ücretsiz proxy sunucularının güvenliği ve hızı düşük olabilir. Bu nedenle, ücretli proxy hizmetleri kullanmak daha güvenli bir seçenek olabilir.
  2. Tor kullanımı: Tor ağı, internete anonim olarak bağlanmanızı sağlayan bir ağdır. Tor ağı üzerinden yasaklı sitelere erişebilirsiniz. Ancak, Tor ağı yavaş ve bazı güvenlik riskleri içerebilir.
  3. VPN kullanımı: VPN hizmetleri, internete şifreli bir şekilde bağlanmanızı ve yasaklı sitelere erişmenizi sağlar. Ücretli VPN hizmetleri daha hızlı ve güvenli bir seçenektir.
  4. DNS over HTTPS (DoH) kullanımı: Bazı internet tarayıcıları, DNS sorgularını şifreli bir bağlantı üzerinden göndermenizi sağlayan DNS over HTTPS (DoH) özelliğini destekler. Güvenli DNS sunucuları olarak Google veya Cloudflare gibi güvenilir DNS sunucularını kullanabilirsiniz.
  5. IP değiştirme: SuperOnline'ın yasakladığı sitelere erişmek için IP adresinizi değiştirebilirsiniz. Ancak, bu yöntem her zaman işe yaramayabilir ve bazı internet sağlayıcılarının IP adreslerini sık sık değiştirdiği için uzun vadeli bir çözüm olmayabilir.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba, TurkNet'te DNS değiştirmek, forex ve bet gibi yasaklı sitelere erişim için 1.1.1.1 / 1.0.0.1 olarak ayarlamak yeterli oluyor. Ancak SuperOnline'da bu yöntem işe yaramayabilir. VPN kullanmayı denediniz mi? Bu da bir çözüm olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...