Superonline Sözleşme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar superonline kullanıyorum uzun süredir bi sorunum var internetim sürekli gidiyor teknik destek çağırıyorum yapıyor 2 ay sonra tekrar gidiyor, ben internetimi kapatmak istiyorum ama sözleşme var bunu iptal edebilir miyim, yaklaşık 2 gündür kullanamıyorum internetimi

☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
iptal edersen fıyat cayma bedelı olarak ceza odersın bence ıptal etme

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Cayma bedelini ödemen lazım. Ama bazı durumlarda mahkeme ile bu işi çözebiliyorsun onun için avukat forumlarına yada gruplarına sorabilirsin. Ama şöyle bir şey var olay mahkemeye uzar ise kaç ayda çözülür bu da ayrı bir soru işareti. Dediğim gibi avukat gruplarına yada forumlarına sorarsan senin için daha iyi olur.

laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Türk neti araştır biraz onlarla sözleşme imzaladığında cayma bedelini ya biraz ödüyorlar ya tamamen ödüyorlar

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Öncelikle kanunen müşteri yani siz haklısınız :

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Madde 52'nin 4. kısmına bakabilirsiniz.

(4) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
istersen cayma bedelini öğren eğer ki çok absürt bir rakam çıkmaz ise bence kapattır. şunu da deneyebilirsin mesela başka kurumlar cayma bedelini biz karşılarız diyor onu da araştır. onlara nakil yaptığın için böyle bir kampanya sunabiliyorlar.

Üye
6 HİZMET YILI
bazı firmalar onlara geçerken diğer firmanın cayma bedelinin bir kısmını karşılıyor diye biliyorum.Sözleşmeyi fesh edeceksende böyle bir firmaya geç ki daha az para ödersin dostum.

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Türk neti araştır biraz onlarla sözleşme imzaladığında cayma bedelini ya biraz ödüyorlar ya tamamen ödüyorlar
Arkadaşın dediğine katılyıroum biz öyle yaptık süperbox iptal ettirdik 430 tl lik cayma bedelinin 120 tl sini ödediler.

Türknettende aşırı memnunum :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İptal edersen para ödersin dostum ama paran varsa iptal et bencede çok sinir bozucu birşey

WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Cayma bedeli ödersin bence bitimini bekle yada sürekli çağır derim

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kral bende türk telekomda yaşadım ayni sorunu geldiler hicbisorun yok dediler modemle alakalı olabilir veya elektrikte sıkıntı var dediler modemi deiştirdim şuan gayet iyi çalışıyor

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
eger farki bir oparetore gececeksen bazi operatorler cayma bedelini oduyor istersen bi bak

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İptal edebilirsin ancak sözleşme olduğu için sana ücret talep ettiklerini söylerler sözleşmeyi iptal etmek için yani.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bence bu işin içinden zararsız çıkmak istiyorsan sözleşme bitmesini bekle

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sözleşmen bitmeden internetini kapattırabilirsin ama kalan taahhüt bedelini ödemek zorunda kalırsın. Bunun tutarını sorgulat, geçiş yapmak istediğin internet sağlayıcı firması ile görüş. Düşük miktar cayma bedelini hoş geldin kampanyası olarak ödüyorlar genellikle. Daha kârlı olursun böylece

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kapatmak istersen çok fazla yüklü para ödüyosun diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...