knk önemli değil macera aksiyon oynayıp bitirip sileceğim bir oyun. oynadığım sürede sakince vakit geçirebileceğim rahatlayacağım bir şey arıyorumSupraland diye yazmısssın ama ismini duymayan arkadaslar vardr oyunun oncelikle hangi alanda oldugunu bıldırırsen daha güzel tavsiye verebiliriz Macera,Aksiyon .... gibi
for pc thank youFor console i recommend uncharted series beautiful animations and story
i trytry tomb raider
stres olacağım yada kanser olacağım oyun aramıyorum huzur bulacağım kafa dağıtacağım bir oyunpubg lite bence cook ıyı vakıt gecıo ve full aksıon
bugün indirdim epicte ücretsizdi bi bakayımark survival evolved bu oyunu bitirmek zor tabi zorluk ayarlaması var ama oyun çok uzun baya vaktini alır tavsiye ederim
minecraft uzak dursun hiç oynamadım düşünmüyorum daRoblox Minecraft olabilir tavsiye ederim Çocukluğumun oyunu
oynadım knk onuTomb raider
ona yetmez :/oxygen not included tavsiye ederim ingilizcen fena değilse.
metin2 oyun mu ya shdahdhas outlast oynadımMetin2tr O mu seni öldürür sen mi onu öldürürsün artık onu bilemeyeceğim Outlast harfler serileri Call of Duty Bütün serileri özel modern stargate 2 efsanedir