Supreme elo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Daha beş dakika önce oyuna gireyim dedim daha 10 maçı atmadım 5 supreme geldi karşıya bizde 3 rankı belli olmayan, arkadaş 1 keleş, 1'de supreme var hepsi hile banda yememişler cidden acınası durum valvein durumu çıkmıyorum şuanda dönüyorum b de vallahi bıktım ya

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kankam bu yüzden dolayı Faceit atmak lazım çünkü acayip hile kaynıyor ve bunlar banlanana kadar zaten global eloya çıkıp hesaplar satılmış oluyor bile...

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kankam bu yüzden dolayı Faceit atmak lazım çünkü acayip hile kaynıyor ve bunlar banlanana kadar zaten global eloya çıkıp hesaplar satılmış oluyor bile...
Kanka bende legit oynuyorumda adam mevlana ile supreme gelmiş diyorki bide 1200 saatir vac ban yemedim delircem

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
vac bypass var kanka o yüzden ban yemezler anca ow yerler onda da milletin şikayet etmesi lazım çoğu kişi rapor atmayı unutuyor karşısına hile gelince

Лучше свой кусок чем чужой пирог
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
External hile kullanarak süresiz olarak VAC bandan korunuyorlar. Maalesef CS:GO'da bir çok kişi hile kullanıyor ve gün geçtikçe sayısı artıyor. Valve internal hile kullanan kullanıcılarına VAC dalgası getirsede hile update aldıktan sonra sayıları tekrardan artıyor. Hilenin önüne geçemedikleri sürece oynanmayacak bir oyun.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hileler bitirdi güzelim oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...