omertrans505
Efsane Üye
Cumartesi gününde yeni bir hesabı açıp rank kasmayı başladım. birinci günde 1300'dan 2300'e puan kastım. ikinci günde 2300'den 3100'e çıktı üçüncü ve dördüncü günlerde oynadığım 3750 puan kastım. Ban yemeden önce olayı son mavi alanda düşman takımlardan biri kişi hayattaydı. Ağaçtaki adam olduğu biliyorum. En yakın yere sis atıp 3 şahıs ile orada izliyorum. adam ağaçtan kaçıyor. Sis olduğundan beni görmezken adamı hemen vurdum. Maç kazandım rağmen veri hatası sebebiyle diye 30 dakika ban attı. Ban kalkıldıktan sonra hilesiz paraşüt inişten sonra bir mermi atsa bile 30 dakika ban atıyor 5 saattir hala ban sorunu devam ediyor. Misafir hesabıyla oynuyorum kesinlikle ban sorunu yaşamadım.
Maç eşleşmesi kurallarına göre Bronz-Altın arası rütbeli noob oyuncuları eşleniyordu. Elmas rütbesine kadar her maç 10-15 kill almıştım. Yüksek 8 KD sahip bir hesabım ban dalgası sorunu nasıl çözebilirim acaba??
Emulator oynuyorum. Her şey kimliği değiştirdim, silip google storeden tekrar kurdum, misafir hesabı sıfırlandı. hala ban sorunu
Maç eşleşmesi kurallarına göre Bronz-Altın arası rütbeli noob oyuncuları eşleniyordu. Elmas rütbesine kadar her maç 10-15 kill almıştım. Yüksek 8 KD sahip bir hesabım ban dalgası sorunu nasıl çözebilirim acaba??
Emulator oynuyorum. Her şey kimliği değiştirdim, silip google storeden tekrar kurdum, misafir hesabı sıfırlandı. hala ban sorunu
Son düzenleme: