Sürekli ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Report olayına bir şey yapamazsın, iyi oyna adamları öldür reportlanıyorsun; magic,aim aç adamları öldür reportlanıyorsun. Report sayının belli bir eşiği açması seni yetkililerin masasına çıkartıyor. Hangi free hileyi kullanırsan kullan, hile kullandığın sistem tarafından biliniyor. Banlanmak için ya uzun süre hile kullanacaksın(toplam saat bazında diye düşünüyorum) ya da ondan daha az süre hile kullanıp çok report yiyip direk masaya çıkacaksın.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hile Güzel Ama Şikayet Alıyor Olabilrisin Aynı Zamanda Anti Cheat Altyapısı Tamamen Değişti Oyun Algılıyor Olabilir..

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum aşırı mı belli ediyorsun acaba, ben bu oyunda 7/24 hile kullanırdım çok kill almama rağmen hiç ban yemedim. İnsanlar nedense ban yiyip duruyor, aşırı abartıyor musunuz.?

Üye
6 HİZMET YILI
Çok fazla kişi şikayet edince detaylı izleniyorsun ondan olabilir. Tavsiyem, adamların yerlerini görürsen görmüyormuş gibi yap.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
şikayet ediyolarsa normal yemen kardeşm zaten

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum sen çok kill almana rağmen banlanmamışsın ben belli bile etmiyorum kd 1.50 hesabımda hileyi bir kereliğine açtım sürekli hileci bir takım geldiği için ilk indiğimizde 1 takımı temizlemek için açtım 1 kill aldım ve sonra kapattım arkadaşımın bayılttığı adamı gördüm öldürdüm birden ban yedim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bu oyun motorunda silmem gereken varsa hileyi belli eden onu söyleyin sileyim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bypass kullanmıyorum dostum hiç kullanmadım bu hilede sadece esp kullanıyorum

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
onun dışında hile harika bende kullanıyorum işlevsel baya pek belli etme esp de bile köprüden araba geliiyo hemen köprüye bakma ses geldiği mesafeye gelince sık

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
wallhack ban atmıyor ben kullanıyorum bayadır

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sistem kendisi otomatik algılıyor olabilir hile açıkken kimseyi vurmadan oyna eğer yine ban yersen sistem olduğunu anlamış olursun

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar pubg mobile hilesini kullanıyorum sadece esp açıyorum aim açmıyorum ve belli etmiyorum ona rağmen ban yiyorum bunun sebebi nedir ?
Bilgisayarının arka planında alakasız bir program çalışıyordur gameloop bunu hack olarak algılıyor olabilir

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum bende baya bir süredir kullanıyorum bu 10.sezonda böyle oldu birde bu sezon geri kalan sezonlarda harikaydı adamların ses kasma mesafesinde vuruyorum 30 ile 40 metreden aim açmıyorum hilesiz oynadığımda ban yemiyorum ama hileli takımlar gelince ben vurunca deli oluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...