hileden kurtuluş yoktur.24 saat içinde 10 report alırsan incelemeye düşersin.ne kadar belli etmesen bile en geç ban yersin.iyisimi varsa bypass script aç ve legit oynaBeyler king mod kullanıyorum telefon için 6-7 hesap açtım hepsi banlandi main de dahil. Aimbot kapattım sadece esp kullandım oda bugün ban yedi telefondan oynuyorum ne önerebilirsiniz acaba yardımlarınızı bekliyorum, koreye mi geçsem bilgisi olan var mı veya bu durumu yaşamış arkadaşım
ben belli etmeden oynadım hileyi ama yınede ban attıhileyi beli etmeden oyna
kesin beli etmişsindir sis içi vurupben belli etmeden oynadım hileyi ama yınede ban attı
aaa aynen sıs ıcınden bı kac sefer dalgınlıgıma gelıp vurmustum ama olsun pekı bu mısafır hesaptan gırıs yapamdan oynayabılıyozmu ve ban nasıl kaldırıyor bılgın varmıkesin beli etmişsindir sis içi vurup
ona pek bilgim yokaaa aynen sıs ıcınden bı kac sefer dalgınlıgıma gelıp vurmustum ama olsun pekı bu mısafır hesaptan gırıs yapamdan oynayabılıyozmu ve ban nasıl kaldırıyor bılgın varmı
hileyi belli etmeden oyna kanka ban yemezsinBeyler king mod kullanıyorum telefon için 6-7 hesap açtım hepsi banlandi main de dahil. Aimbot kapattım sadece esp kullandım oda bugün ban yedi telefondan oynuyorum ne önerebilirsiniz acaba yardımlarınızı bekliyorum, koreye mi geçsem bilgisi olan var mı veya bu durumu yaşamış arkadaşım
tamam o zaman kendım denemek zorunda kalacam bakalım ban kalakacakmı yada yenı gesap acayım yıne ban atacakmıona pek bilgim yok
Telefondan hangi hileyi kullanıyorsun burdaki hilelerin hepsi emilatör için geçerli değil miydiBeyler king mod kullanıyorum telefon için 6-7 hesap açtım hepsi banlandi main de dahil. Aimbot kapattım sadece esp kullandım oda bugün ban yedi telefondan oynuyorum ne önerebilirsiniz acaba yardımlarınızı bekliyorum, koreye mi geçsem bilgisi olan var mı veya bu durumu yaşamış arkadaşım
evet beli etmeden denetamam o zaman kendım denemek zorunda kalacam bakalım ban kalakacakmı yada yenı gesap acayım yıne ban atacakmı
legıt ne demek knklegit oynamaya calıs diğer türlü ban kaçınılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?