Sürekli ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka report yiyince direkt ban yiyorsun ilginç

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
kulladıgın hile dt olmş olabilir yani belli etmesende ban yemeye devam ediceksin en iyisi forumdaki spoof u kullanıp pubg dword u kullanman

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hileyi belli etmezsen banlanmazsın

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence hilede bir sıkıntı var ben pc değiştim net cafede girdim kuzenlerim de girdim lobideyken yada oyun başladığında bot bile vursan belli etmeden ban yiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Belli etmesende yine ban yiyiyorsun ezpubg hilesinden bahsediyoruz spoofer atmama rağmen garanti 3 günde bir ban yiyiyorum sorun ne hala anlamış değil
Post automatically merged:

Belli etmesende yine ban yiyiyorsun ezpubg hilesinden bahsediyoruz spoofer atmama rağmen garanti 3 günde bir ban yiyiyorum sorun ne hala anlamış değilim
kanka zaten enınde sonunda ban atıyor benım demek ıstedıgım surecı bıraz daha uzatmak 3 gun degılde 10 gune banlanırsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
legit play denilen yoldan yani hileyi minimuma indirirerek oyunu oyna. sürekli mevlana gibi dönme

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

kanka zaten enınde sonunda ban atıyor benım demek ıstedıgım surecı bıraz daha uzatmak 3 gun degılde 10 gune banlanırsın
Ya 10 gün olsun 3 gunde bazen daha az bi surede banlatıyor yeni hesap aça aça artık numarama kod vermiyor google 😂😂

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
bro hala ısrarla hesap açıp ban yiyosan dt dir daha ne zorluyosun

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler bu dt olayı ne pek bilgim yok da. Hileyi belli etmiyorum sadece esp grupda çoğu insan kullanıyor ban yiyen yok hilenin güncellemesi ile alakalı değil bence, telefondan oynuyorum zaten pubg telefona ip ban falan atmış olabilir mi acaba bu spoofer olayını mobilden yapabiliyor muyuz,veya pcye yükleyip öyle yapsam çözüm olur mu acaba ?

hileden kurtuluş yoktur.24 saat içinde 10 report alırsan incelemeye düşersin.ne kadar belli etmesen bile en geç ban yersin.iyisimi varsa bypass script aç ve legit oyna
Bypass olayını nasıl yapacağım telefondan ücretli hile kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Beyler bu dt olayı ne pek bilgim yok da. Hileyi belli etmiyorum sadece esp grupda çoğu insan kullanıyor ban yiyen yok hilenin güncellemesi ile alakalı değil bence, telefondan oynuyorum zaten pubg telefona ip ban falan atmış olabilir mi acaba bu spoofer olayını mobilden yapabiliyor muyuz,veya pcye yükleyip öyle yapsam çözüm olur mu acaba ?

Bypass olayını nasıl yapacağım telefondan ücretli hile kullan

Bypass olayını nasıl yapacağım telefondan ücretli hile kullanıyorum
1.telefon rootlu olmalı,root yoksa attır
2.game guardian indir
3.pubg bypass script arayışına çık genelde bulmak için youtubeye pubg bypass script yaz ve videolardan script nasıl açılır ögren
4.script ve benzeri tüm pubg hileleri telegram kanallarında bulunur.ben 4 yıllık pubg hilecilerinden oldugum için ben halen onlarca hile kanalına kayıtlıyım.
5.ve son olarak script açmayı ögrenirken farklı hesaptan aç guest olur veya google play fark etmez.çünkü bypass açarken hata yaparsan anında 10 yıl banı yersin.

pubg nin en eski hilecilerinden olan ben s2neo saygılar sunar..

villada ne miyavsu keserdik be aim bot ile.hey gidi günler

belli etmemekten ziyade kullandığın hile dt olmuş olabilir güncellenene kadar bekle
OBB mod hileler detect olmaz.dogrudan oyun güncelleme gelince oyun güncellenmez çünkü oyunun kendisi zaten hiledir.yapılması gereken tek şey yeni güncel hiledir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...