Onaylı Üye
arkadaslar selam ben bır suredır bı hıle yazıyorum ve guzel de calısıyor gibi duruyor ama ne zaman bır oyuna katılsam hemen oyun crash verıp kapanıyor nasıl duzeltebılırım lutfen yardım edın
ofsetleri kontrol etmeyi deneyebilirsinarkadaslar selam ben bır suredır bı hıle yazıyorum ve guzel de calısıyor gibi duruyor ama ne zaman bır oyuna katılsam hemen oyun crash verıp kapanıyor nasıl duzeltebılırım lutfen yardım edın
sorunu nasıl anlayacagımofsetleri kontrol etmeyi deneyebilirsin
daha yeni yazdım ama kullanamadım bılefix yemiş olabilir kontrol et.
adam yeni yaptım diyor nasıl fix yesinfix yemiş olabilir kontrol et.
dostum kodu ben yazdımfix yemis olabilir. güncelleme gelmesini bekle
bu işlerde pek bilgim yok. yanılş birşey eklemiş veya koruması yetersiz gelmis olabilr midostum kodu ben yazdım
onu nasıl bulabılırımbu işlerde pek bilgim yok. yanılş birşey eklemiş veya koruması yetersiz gelmis olabilr mi
dostum dediğim gibi kendin kodlamışsın benim pek bilgim yokonu nasıl bulabılırım
yani sence nerde olabilir onu soylesen ben bulurum sanirimdostum dediğim gibi kendin kodlamışsın benim pek bilgim yok
tersine mühendislik ile alakalı sanırım bunlar. bilemiyorum dostumyani sence nerde olabilir onu soylesen ben bulurum sanirim
Knk fixlenmistir buyuk ihtimalle bencearkadaslar selam ben bır suredır bı hıle yazıyorum ve guzel de calısıyor gibi duruyor ama ne zaman bır oyuna katılsam hemen oyun crash verıp kapanıyor nasıl duzeltebılırım lutfen yardım edın