Sürekli eskiye özlem duyma sorunu nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eskiye özlem duyuyorsan hayatında büyük bir boşluk vardır aslında eskiyi değil eski de yaşadığın güzel anıları özlüyorsundur. Güncel hayatında uğraşıcak şeyler bulabilirsin. Eğlenmeye çalış geçmişi düşünme ve özellikle gece geç saatlere kadar uyumamazlık yapma :)

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yeni aktiviteler tasarla kendine kurslara falan yazıl, yeni insanlarla tanış ve eskiden yaşadığın güzel anılardan daha iyi anılar yaşamaya bak.

😀
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gün geçtikçe geçmişi özlüyorsun o yüzden tek çare düşünmemek her yaşantı bir anı 2 3 yıl sonra şu an yaşadığın şeyleri özleyeceksin

Üye
2 HİZMET YILI
kanka geçmişi düşününce hep iyiy anıları hatırlarsın geçmişte yaşadığın kötü olayları düşün su anda daha aiyi olduğunu anlamnı sağlar geçmezsa piskoloğa git

kendine hobi bul

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kanki her nekadar unutsanda Biri gelip onu hatırlatıyor

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende 2018 e dönmek istiyorum ya hayat daha güzeldi o zamanlar hatta 2012 2013

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
alışıcaz hocam yapıcak bişey yok bende köpek gibi özlüyorum eski günlerimi ama geçen geçti o günün değerini ozaman bilicektik önümüze bakmamız lazım artık maalesef hayat kimseyi beklemiyo

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Yeni insanlar tanı eğlen . takıl. dünya 1 gün o da bu gün

3068
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Ya bu aralar bende de olmaya başladı neden bilmiyorum hiç olmazdı normal de yaşlandığımı hissettiğim içindir belki, kaderimiz diyelim. :)

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Geçmiş hayatın geri gelmeyeceğini ve ne kadar üzülsen de bu hayatın bir parçası olduğunu kabullenmelisin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kendine bir hobi edin başka şeyler düşünmeye çalış

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bunun çözülmesi gereken bir sorun olduğunu sanmıyorum. Eskiler çok güzeldi gerçekten çocukluğumda gittiğim int kafeler, Metin2 nin ilk zamanları Silkroad ve oradaki dostluk, masa 5 i yarım saat uzatmak, gizli gizli sigara içmek bunların hepsi hayatımda çok güzel bir anı olarak kalacak. Ve naparsam yapayım o tadı o keyfi tekrar yakalayamam. Hayatımda yaşanmış güzel anılar ve bunları hatırlamak beni mutlu ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yeninin boktan olduğunun farkındayız çoğumuz ama eskinin geri gelmicek olması fikrini aklımızdan çıkartmazsak bir yerden sonra çözülüyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Eskiler hiç bi zaman unuttamassın eskiler eskiden iyidi bunun özelmig ne kadar kötü olsada kalamsı daha iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gecmısı daha iyi hatırlama ve geri isteme sendromu saçma bir heves ama acı bir tecrube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...