Sürekli feedliyorum yapmam gereken hamleler neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Oyunu çok uzun süredir oynuyorum fakat sürekli feedliyorum anlamadığım şekilde bana önerileriniz var mıdır

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kule altı farma dayalı bir oyun oyna sağa sola görüş al yeterli

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
farma odaklanman herzaman avantaj sağlar kule altı oynaman lazım

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
oyunu bol bol youtubedan izle hocam. ben yıllardır oynuyorum ama oynamaya baslamadan once cok uzun sure ızledım öyle öğrendim açıkcası

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum boş boş takaslara girme agresif oynama tek başına oynama minyona dayalı ve tek heroya bağlı kalma şampion havuzun geniş olsun

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu durum eloya bağlı fakat zaten iyi bir oyuncuysan düşük eloda da pek zorlanmazsın. Flame yapan oyuncuları susturup oyuna odaklanmak en iyi çözüm.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
farm odaklı bir oyun sergilersen her türlü lanede üstün geleceğini düşünüyorum rakibin farmlanmasını engellemelisin buda ayrı mesele

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
farm kesicem diye direttiğin için oyunun geneline odaklanamıyorsun hem minyon kesip hem de oyuna odaklanman gerek ormancının nereden ne zaman çıkacağını tahmin edip totem kullanmayı alışkanlık haline getirmen gerek bunun sonucunda daha az feedleyeceğine inanıyorum

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Gördüğüm kadarıyla farm odaklı oynamam gerektiğini önermişsiniz, hepinize teşekkürler önerilerinizi dikkate alarak oynamayı deneyeceğim bundan sonra.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka lynx çerez videolarını izle baya öğretici anlatıyor bazı şeyleri kendine uyarla yap

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bu tamamen tecrübeyle alakalı bir durum. Ne kadar çok oynarsan kendini o kadar geliştirirsin. İyi oyuncuların videolarını izle. Yaptıkları her hamlenin mantığını anlamaya çalış ve oynadığın maçlarda uygulamayı dene.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Oyunu çok uzun süredir oynuyorum fakat sürekli feedliyorum anlamadığım şekilde bana önerileriniz var mıdır
kendi oyun tarzını belirle bence, öncelikle oynamaktan hoşlandığın çarlara bak bu bir oyun sonuçta zevk almalısın. daha sonra bu çarlarla antrenman yap botlarla bile girebilirsin önemli değil antrenman yap videolar izle heroya hakim ol nerde ne hasar çıkarıyor eksik yanı ne bil. sonra oyuna geç oyunda da birazcık mantıklı kararlar vererek doğru yerlerde doğru riskler alarak oyununu oyna. kısaca keyif almasına bak kasma

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
koridor freezelemeyi öğren koridoru istediğin yerde durdurmak kadar iyi bir teknik yok oynun ve kendi içindeki akışını ele alman koridorda sana + kazanım olarak geri döner kar topu etkisi başlangıcıdır bu etki zaten büyürse tfde inanılmaz bir canavara dönüşürsün lane bilgini güçlendirmek için ytde videolara bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bunu etkileyen çok fazla faktör var bence. Şöyle ki: Seçtiğin koridor, seçtiğin şampiyon, oyun tarzın, oyuna bağlılığın ya da oynama amacın (lig atlamak veya sadece eğlenmek), kullandığın oyuncu ekipmanları, solo veya duo oynayışın, o anki ruh halin gibi birçok faktör feedlemeni etkiliyor olabilir. Oyundan beklentilerini ve oyuna karşı hedeflerini gözden geçir gerisi hallolur bir şekilde.

Şu şekillerde halledebilirsin mesela;
1-Hedef lig belirle.
2- Kendine lig atlamak için en uygun koridoru seç.
3- Bu koridorda maksimum 5 tane şampiyonda ustalaş. Daha fazla değil. Tabi oto doldurma için 2.bir koridor ve orada da 5 şampiyonda ustalaşmalısın.
4- Takımına gelen oyuncuların kalitesini coin flipe bırakmak yerine kendine bir duo bul. Kazanma oranın çok daha artacak.
5- Her oyun mutlaka takımının chatini sustur. Sadece yönlendirme işaretlerin açık kalsın.
6- Hatalarından ders al. Aynı pozisyona başka bir oyunda düştüğünde daha doğru karar vermen gerekir.
7- Mental çok çok önemli. Bu bir oyun. Soğukkanlı bir şekilde ve düşünerek oynamalısın. Ezbere oyun seni bir yere taşımaz.
8- Düşük ligde çok fazla oyun attıysan yeni fresh bir hesap kasmanı ve onu oynamanı öneririm. Daha yüksek ligler daha kaliteli oyunlar demek.
9- Gerçekten oyunda ilerlemek istiyorsan oyunun profesyonel arenada ki veya youtube içeriklerindeki yüksek elo oyunları devamlı olarak izle.
10- Karakter montageları izle. Karakterlerin limitlerini gör. Öğren. Ama ustalaşmadan sakın oyunda deneme.
Bunlara dikkat edersen daha iyi bir oyuncu olabilirsin ve daha az feedleyerek oyundan daha fazla keyif alabilirsin. İyi eğlenceler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben de aynı bu sebepten sanki bilerek feedliyormuşum gibi 15 gün ban yedim cok can sıkıcı, oynayamıyoruz su oyunu dogru duzgun.

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Rakibin üstüne fazla gitme kule altına kaçıyorsa geri dön senin canın az ise ve adam üstüne doğru geliyorsa sen kule altına kaç kuleler önemli hocam farm yapmayada çalışın zaten iyi bir farm yaparsanız takım olarak o maçı winlersiniz

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim. Bu olağan şeyler. Yapman gereken oynadığın karakteri tanıman. Neyi nerede ne zaman yapacağını bilmek. Ne zaman girip ne zaman çıkman gerektiğini bilmek. Farm, lolde en önemli şeylerden biri. Kaçırma ve kasıl ondan sonra ss vermeyi ve totem atmayı unutma gerisi çözülür. Mini haritayı her zaman kontrol et gang yeme sonra. Bu kadar bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...