Sürekli karşımdakine karşı bir güvensizlik hissediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Uzun zamandan beridir güven problemim var fakat yeni tanıştığım insanın karşı cinsin aynı olabileceğini düşünüyorum hep aldatırmış kafasındayım hep üzücüek terkedip gidicekmiş gibi hissediyorum çoğunlukla hislerimde yanılmıyorum ben artık insanlara nasıl güveneceğimi şaşırdım artık bende insanlara güvenmek istiyorum ne kadar uzun olursa olsun tanışma süresi ama artık bu ön yargıdan çıkmak istiyorum fikirleriniz benim için değerli.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
akışına bak güzel insanların gelmesini bekle sonuç;evliyim cocugum olacak sende olan bende 5 sene önce vardı:)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aynı sorun bende de var o kadar kaybetikten sonra bunlar olması bir yandan normal diyorum çok şey yaşadım çok kaybettim sevdiğim herkes hayatımdan bir bir gitti hiç beklemediğim bir anda terk edildim hiç ummadığım kişilerle aldatıldım hepsi geçecek dediler ama yok bu sefer hissizleştim fakat genede herşeye rağmane yapılan onca vefasızlığa karşı genede vazgeçemiyorum güzel hatırlamaya çalışıyorum hep güzel şekilde hatırlamak istiyorum nasıl kurtulacağımı bilmiyorum
yeniden güzel şeyler yaşamak istiyorum hep aynı kişilerle gene gelseler gene salak gibi affedeceğim aklım ve kalbim arasında kaldım resmen kalbim seviyor vaz geçmiyor onca şeye rağmen gene bekliyorum gelmesini aklım ise yapılan yanlışları hatırlatıyor düşündürüyor gerçekten bir çıkmazın içindeyim

Ozan
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bir elmanın 2 yarisini düşünün diger yarisi cürükse kesersin yada diger yarisni atarsin kısacasi Aldatan kendini aldatir aldatiliyorsan sevinin üzülmeyin bilinki yarının anne adayi degildir bilinki yarının baba adayi değildir cocuklarının anası cocuklarının babası olacak kisidir sizin güveniniz Vesselam...

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bekleyin, her zaman pozitif imza hayatınızı işaretleyecek biri gelecek, sizi gülümsetecek ve sizin için orada olacak, şimdilik sizi kötü yapan her şeyden uzak durun ve pozitivizm ile dolu iseniz, sizin gibi insanlar eşit bulacaksınız göreceksiniz, siz de hayatınızı aydınlatacak

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Senin güvenini kıran gene onlar oldu. Herkes aynı olacakmış gibi bir kural yok. Dünyada iyi insanların olduğu kadar kötü insanlar da ne yazık ki mevcut. O ön yargılarınızı düşünmeyerekten kırmaya çalışmalısınız.

Dünya hassas kalpler için bir cehennemdir / Goethe

• Like
Tepkiler: BOT
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
herşeyi olacağina birak hayat ummadığın şeyler başina gelir

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Onlara Bir Şans Vermeyi Denemelisin Belki Seni Mutlu Edip Yargını Kıracak Belki Bilemezsin Ama İnsanlara Şans Vermeyi Unutma

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şuan güven problemin varsa bu büyük ihtimalle geçmişte birileri tarafından hsngi konu olursa olsun ihanete uğradığını gösterir. Sadece akışına bırak

Üye
5 HİZMET YILI
Dude, you never know 100 percent if a person is lying to you or not, never hang your head no matter how hard it is

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sen bir kere arkadan bıçaklanmısın ya öbür kıza temkinli davranarak o seni arkandan vuran piçide kıskandırmaya bak kudursun

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İnsanlara fazla bağlanma ve güvenme , beşerdir şaşar , sonunda üzülürsün.Biriyle tanıştığında Allah a dua et hakkımda hayırlı olanı nasip eyle diye. Ve internetteki vesveseden kurtulma videolarına bakabilirsin.Sözler köşkü ve Hayalhanem gibi kanallardan

Üye
5 HİZMET YILI
knk banada çok oluyor tetikte kal çocukluk arkadaşın olsa bile benim çocukluyumuz birlikte geçmiş kuzenim ben 3 oyun için beni sattı sonra bende artık hayatımdaki her insan için tetikte kaldım ne demişler babana bile güvenme ama şunuda yapa bilirsin güven ama tetikte kal

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Güvenle tedbiri karıştırmamak en iyisi her zaman tedbirli ol hemen güvenme karşıya insanoğlu sonuçta . Ama herkesi aynı kefeye de koyma öyle hayat yaşanmaz ve mutlu olmayı bil :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
birer şans vermeyi deneyebilirsin yani tabii istersen kendimden örnek vereyim bende kimseye güvenmem kimseye bir şey anlatmam, gerek yok ve etrafımdakileri bir yalanında artık onlara güvenemem bir hatalarında da silerim şuan da pişman değilim duygusal bir insanım bu sildiklerim kendini düşünen bencil insanlar sen kendine iyi davran kendine iyi bak kendine değer ver onlar seni seçmesin sen onları seç zaten güvenmen gereken kişilere de doğru kararı verirsin merak etme.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ön yargılarını parçalamalısın dostum
aramızda iyimiz de var kötümüz de var
insanlara güvenmek bir yana fazla bağlanmamak gerekli
karşıdaki insana fazla sevgi duymak o insanı her zaman azdırır
bir insanı iyi tanımak istiyorsan o insanı zor günde öğrenmelisin
ama her insan kötü güvenilmez diye bir kural yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...