ha olur da sadece surilerle girersek karşılıklı kayıplar yaşansa da alırız diye düşünüyorum . fakat dediğim gibi zaten şuanda amerika ve rusya birbirini yiyor ortadoğu için . öyle bir şey olursa sanmıyorum amerika ve rusyanın sadece izleyeceğinisadece surilerle savaşmamış oluruz her türlü lose
kanka coğu kimse türkiyeyle savaşa girmek istemez misalen abd bize savaş acarsa rusya bize desetek verir nedeni iste abd nin daha fazla güclenmesini istemiyecegi icin yanımızda olur aynısı rusya icinde gecerli eğer o bize saldırırsa abd bize destek vericek yani coğrafı konum acısından baya değerli bir topraklardayız ama yinede hicbirine güven olmazaynen öyle savaşa girmeyi kimse istemez çare o olursada kimsede yok demez ama savaş başlarsa eger bu sadece suriye ile kalmaz.
dostum iyi söyledin katılıyorum dediklerine. hatta şöyle bir ekleme yapmak istiyorum. adam akıllı gelişesiye kadar tüm ülkelerle dostluk içinde kalmamız gerekiyor . yazın cuhmurbaşkanı putinle dondurma yalayıp natoya rest çekiyordu . şimdi de putinle arası açıldı. diyeceğim o ki herkesle dostluk içinde kalmamız gerek tarafımızı tam belli etmememiz gerekiyor çünkü biz üretici bir ülke değiliz alıcıyızkanka coğu kimse türkiyeyle savaşa girmek istemez misalen abd bize savaş acarsa rusya bize desetek verir nedeni iste abd nin daha fazla güclenmesini istemiyecegi icin yanımızda olur aynısı rusya icinde gecerli eğer o bize saldırırsa abd bize destek vericek yani coğrafı konum acısından baya değerli bir topraklardayız ama yinede hicbirine güven olmaz
Savaşın kazananı olmaz. 1 askerime değişmem suriyeyisadece surilerle savaşmamış oluruz her türlü lose
Post automatically merged:
ha olur da sadece surilerle girersek karşılıklı kayıplar yaşansa da alırız diye düşünüyorum . fakat dediğim gibi zaten şuanda amerika ve rusya birbirini yiyor ortadoğu için . öyle bir şey olursa sanmıyorum amerika ve rusyanın sadece izleyeceğini
peki bu savaş durumu söz konusu olursa içimizde bulundurduğumuz suriler ne gibi şeyler yapar ?Savaşın kazananı olmaz. 1 askerime değişmem suriyeyi
Şöyle düşünüyorum ben rusya suriyeye karışamaz nato üyeleride türkiyeyi desteklemez kendi göbeğmizi kendimiz keseriz hesabı
Kendi ülkelerini terkeden insanlar sonuçta. Türkiye için savaşacak değiller başka ülkeye giderlerpeki bu savaş durumu söz konusu olursa içimizde bulundurduğumuz suriler ne gibi şeyler yapar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?