Suriyeye Savaş İlan Etmemiz Durumunda Ne Olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Suriye'ye savaş ilan edilme durumunda,

1)Boğazlardan hiç bir şekilde Rotası Suriye olan ikmal gemisi geçemeyecek.

2)Bir ihtimal, Silahlı hiç bir gemi boğazları kullanamayacak

3)Türk Hava Kuvvetleri ilk defa Som seyir füzelerini kullanma kabiliyetini test edecek.

4)Bugünkü saldırı sebebiyle, yaşanacak çatışma Türkiye Suriye değil Rusya Nato çatışması olacak. Her ne kadar sahada Türkiye tek başına olmuş olacak olsa da.

5)Türkiye Soçi'ye uymakla yükümlü kalmayacak.

6)Türkiye Rejimden ele geçirebileceği S300 gibi silahları yağmalayabilecek.

7)Türk Deniz Kuvvetleri, Şam rejimini denizden abluka altına alabilir.

8)Türk Denizaltıları, Rejime ait kargo gemilerini batırabilir.

9)Türkiye İsrail ilişkilerinin düzelmesi için mükemmel bir fırsat doğabilir.
20200229_144529.jpg

20200229_144806.jpg

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka gönül isterki ne savaşa girelim nede kendi kanımızdan canımızdan olan insanları kaybedelim ama malesefki bazen elden baska birseyler gelmez kaldıramadıgım nokta şu biz orda onlar icin catışırken adamlar oturmuş nargile iciyorlar bizim ülkede iyiki onları gonderme kararı aldık cunki onları gordukçe kendi milletim icin üzülüyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş daha fazla kayıp vermeyiz hic kimsenin de ciğeri yanmaz bundan sonra diyecek malesefki hicbirseyimiz yok allah yar ve yardımcıları olsun askerlerimizin

Elbet Birgün
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aynen öyle savaşa girmeyi kimse istemez çare o olursada kimsede yok demez ama savaş başlarsa eger bu sadece suriye ile kalmaz.

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sadece surilerle savaşmamış oluruz her türlü lose
Post automatically merged:

ha olur da sadece surilerle girersek karşılıklı kayıplar yaşansa da alırız diye düşünüyorum . fakat dediğim gibi zaten şuanda amerika ve rusya birbirini yiyor ortadoğu için . öyle bir şey olursa sanmıyorum amerika ve rusyanın sadece izleyeceğini

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aynen öyle savaşa girmeyi kimse istemez çare o olursada kimsede yok demez ama savaş başlarsa eger bu sadece suriye ile kalmaz.
kanka coğu kimse türkiyeyle savaşa girmek istemez misalen abd bize savaş acarsa rusya bize desetek verir nedeni iste abd nin daha fazla güclenmesini istemiyecegi icin yanımızda olur aynısı rusya icinde gecerli eğer o bize saldırırsa abd bize destek vericek yani coğrafı konum acısından baya değerli bir topraklardayız ama yinede hicbirine güven olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka coğu kimse türkiyeyle savaşa girmek istemez misalen abd bize savaş acarsa rusya bize desetek verir nedeni iste abd nin daha fazla güclenmesini istemiyecegi icin yanımızda olur aynısı rusya icinde gecerli eğer o bize saldırırsa abd bize destek vericek yani coğrafı konum acısından baya değerli bir topraklardayız ama yinede hicbirine güven olmaz
dostum iyi söyledin katılıyorum dediklerine. hatta şöyle bir ekleme yapmak istiyorum. adam akıllı gelişesiye kadar tüm ülkelerle dostluk içinde kalmamız gerekiyor . yazın cuhmurbaşkanı putinle dondurma yalayıp natoya rest çekiyordu . şimdi de putinle arası açıldı. diyeceğim o ki herkesle dostluk içinde kalmamız gerek tarafımızı tam belli etmememiz gerekiyor çünkü biz üretici bir ülke değiliz alıcıyız

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Post automatically merged:

ha olur da sadece surilerle girersek karşılıklı kayıplar yaşansa da alırız diye düşünüyorum . fakat dediğim gibi zaten şuanda amerika ve rusya birbirini yiyor ortadoğu için . öyle bir şey olursa sanmıyorum amerika ve rusyanın sadece izleyeceğini
Savaşın kazananı olmaz. 1 askerime değişmem suriyeyi
Şöyle düşünüyorum ben rusya suriyeye karışamaz nato üyeleride türkiyeyi desteklemez kendi göbeğmizi kendimiz keseriz hesabı

stay high
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eğer Rusya desteklemese Suriye rejimi ordusu perişan durumda Türk askeri gördüğü gibi kaçıcak yer arıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Savaşın kazananı olmaz. 1 askerime değişmem suriyeyi
Şöyle düşünüyorum ben rusya suriyeye karışamaz nato üyeleride türkiyeyi desteklemez kendi göbeğmizi kendimiz keseriz hesabı
peki bu savaş durumu söz konusu olursa içimizde bulundurduğumuz suriler ne gibi şeyler yapar ?

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Turkiye cennet cennet diye gezen suriyeliler aramızdayken savaş ilanı ? bu gün arkadaşım "günaydın knk suriyeli dövücez gelicen mi" dedi ? ?

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Besle kargayı oysun gözünü derler ya o hesap işte. Ülkeye girdiler yedikleri önünde yemedikleri arkalarındaydı heriflerin devlet tarafından da her türlü destek yapıldı birde bunlara üniversitelere bile sınavsız girdiler yok hayır öyle değil diyenler varda çevremde çok güzel örneklerini gördüm bunların iş desen iş gücü ucuz herşeye tamah ediyorlar diye bunlar daha ön planda tutunuyor kendi vatandaşımız, gencimiz aç açık geziniyor zaten bunlar bi baltaya sap olan milletler değiller bu araplar yokmu herşeyi beklerim ben bunların müslümanlıkla felan alakaları yok Osmanlıyı da arkadan vuran değil mi zaten bunlar adam kendi ülkesinde kalıp savaşmak, direniş göstermek yerine benim ülkeme geliyor kaçıyor hadi çoluk çocuğu bir kenara koyalım zaten öyle bir durumda yapacak birşey yokta senin elin silah tutabiliyor sen niye kaçıyorsun ? kendi ülkesini satan, kaçan herifden bize ne yarar olur Allah aşkına.

123
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Keşke sadece barış olsa ama mağlesef

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
4
Sosyal
8 HİZMET YILI
Surilerin kendi ülkeleri için savaşmamış. Bizim için mi savaşacaklar?

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
şehit haberlerinden gına geldi keşke barış mümkün olsa

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bu savasın içinde olmamız lazım yoksa 4 bir yanımızı kuşatacaklar surıye sınızrımızdakı ulke bıze sadık olması lazım yoksa heryerden kuşatırlar kara cok onemlı denizden ancak gemılerle gelmeye calısıyolar onuda yakın tarıh canakkaleden neler oldunu biliyoruz

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
suriye ile savaşmak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...