4 Ara 2024 #1 TahaEmmioglu T Üye Katılım 18 Eyl 2024 Mesajlar 19 Tepki puanı 1 Yaş 25 1 HİZMET YILI Bu Cihaza Bu Sürücü Yüklenemiyor Hatası Win 11 im ama daha demin geçmiştim bu adımı sonra geri silindi şimdi olmuyor
Bu Cihaza Bu Sürücü Yüklenemiyor Hatası Win 11 im ama daha demin geçmiştim bu adımı sonra geri silindi şimdi olmuyor
Çözüm #Adc Main 18 Mar 2025 Windows Güvenlik > Cihaz Güvenliği > Çekirdek Yalıtım Ayrıntıları > Microsoft Güvenlik Açığı Olan Sürücü Engelleme Listesi. Bunu kapatın.
Windows Güvenlik > Cihaz Güvenliği > Çekirdek Yalıtım Ayrıntıları > Microsoft Güvenlik Açığı Olan Sürücü Engelleme Listesi. Bunu kapatın.
18 Mar 2025 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,540 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Windows Güvenlik > Cihaz Güvenliği > Çekirdek Yalıtım Ayrıntıları > Microsoft Güvenlik Açığı Olan Sürücü Engelleme Listesi. Bunu kapatın. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Windows Güvenlik > Cihaz Güvenliği > Çekirdek Yalıtım Ayrıntıları > Microsoft Güvenlik Açığı Olan Sürücü Engelleme Listesi. Bunu kapatın.