Formattan sonra yapılması gerekenleri yazar mısınız?
sürücüleri güncelleyebileceğim güvenilir program var mı?
Sürücüleri kendi programları varsa güncelle orijinal yerinden onun dışında zaten eski oluyor çoğu güvenilir değil yani aio runtimes falan bunları da kurmayı unutma yoksa hileleri çalıştıramazsınFormattan sonra yapılması gerekenleri yazar mısınız?
sürücüleri güncelleyebileceğim güvenilir program var mıdır?
Post automatically merged:
Sürücüleri kendi programları varsa güncelle orijinal yerinden onun dışında zaten eski oluyor çoğu güvenilir değil yani aio runtimes falan bunları da kurmayı unutma yoksa hileleri çalıştıramazsınFormattan sonra yapılması gerekenleri yazar mısınız?
Sürücülerinizi güncellemek istiyorsanız, sade arayüzü ve üyelik gerektirmeyen Snappy Driver Installer'ı öneriyorum.Formattan sonra yapılması gerekenleri yazar mısınız?
aio runtimes bunu link olarak atar mısınSürücüleri kendi programları varsa güncelle orijinal yerinden onun dışında zaten eski oluyor çoğu güvenilir değil yani aio runtimes falan bunları da kurmayı unutma yoksa hileleri çalıştıramazsın
hangi siteden yükleyebilirimhocam direktx güncellemeyi unutmayın ve visual ++ uygulamalarının toplu yüklemesi yapın
Eğer bir problem olursa başka linkten atarımaio runtimes bunu link olarak atar mısın
Hocam yorulmasın buyrun.aio runtimes bunu link olarak atar mısın
ben de burayı atacaktım kral da arkadaşin kafası karışmasın diye atmadım bayraklara falan tıklayıp indiriyoruz ya ondan bu arada o ülke bayraklarının özelliği nedir biliyorsanız söyler misiniz rica etsem
evet bende anlamadım ne fark ediyor hangisini seçmemiz en sağlıklısıben de burayı atacaktım kral da arkadaşin kafası karışmasın diye atmadım bayraklara falan tıklayıp indiriyoruz ya ondan bu arada o ülke bayraklarının özelliği nedir biliyorsanız söyler misiniz rica etsem
valla ben gelişigüzel seçiyorum fark etmeden ama arkadaşa sordum bakalım görünce cevap versin o kadar önemli var mı o zaman görürüzevet bende anlamadım ne fark ediyor hangisini seçmemiz en sağlıklısı
ben de burayı atacaktım kral da arkadaşin kafası karışmasın diye atmadım bayraklara falan tıklayıp indiriyoruz ya ondan bu arada o ülke bayraklarının özelliği nedir biliyorsanız söyler misiniz rica etsem
Oradaki bayraklar pek anlam ifade etmez. Ülkelerin sunucularından indiriyorsunuz. Kısaca, "Almanya" seçin ve devam edin.evet bende anlamadım ne fark ediyor hangisini seçmemiz en sağlıklısı
eyvallah hocam ben genelde İngiltere'den indiriyordum bundan sonra format atarsam oradan indiririmOradaki bayraklar pek anlam ifade etmez. Ülkelerin sunucularından indiriyorsunuz. Kısaca, "Almanya" seçin ve devam edin.
teşekkür ederimFormat sonrası önerilen bir diğer uygulama, DirectX sürümünü güncelleyerek en son sürüme getirip eksik DirectX dosyalarını indiriyor. Kolay gelsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Kurulum sırasında, "Install the Bing Bar" seçeneği çıktığında, bu seçeneğin işaretini kaldırın ve devam edin.)
hocam Driver Booster kulanıp sürücüleri filn günceliye bilirsin bide nvidia geforce indirip kalan şeyleri indirebilirsinFormattan sonra yapılması gerekenleri yazar mısınız?
o ses ıcın degıl mıydı ve lınk atar mısın lazım banada.Driver booster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?