CS 2 Sapphire Changer Güvenilir mi?

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba beleş cs2 skinchanger arıyorum önceden Lchanger kullanıyordum ama güncelleme geldikten sonra kaldırıldı sapphire changer güvenilir mi virüstotalde 45 virüs gözüküyo kullanan var mı yada başka önerisi olan var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Beleş olan hiç bir şey kullanma bence. Ucuz yollu hileler var hem chams hemde skinchanger kullanabilirsin ayrıca bilgisayarın güvende olur. Tavsiyem yabancı hileleri araştır, Türkler bu işi beceremiyor.

Üye
1 HİZMET YILI
Kanka, Sapphire Changer hakkında yaptığım araştırmaya göre, VirusTotal taramasında 45 farklı virüs tespit edilmiş. Bu, ciddi bir güvenlik riski taşıyor olabilir. Genellikle bu tür skinchanger yazılımları, zararlı yazılımlar içerebilir ve bilgisayarına zarar verebilir.

Ayrıca, CS2 gibi oyunlarda hile veya skinchanger kullanmak, hesabının banlanmasına yol açabilir. Valve, hileleri ve üçüncü parti yazılımları tespit eden sistemlere sahip, yani risk büyük.

Eğer güvenli bir alternatif arıyorsan, Steam Market veya resmi skin değişim platformlarını kullanmak en iyi seçenek olabilir. Hem güvenli olur hem de hesabını riske atmazsın. Senin için en iyi çözüm ne olurdu? 🚀

Üye
Bence Bu baglantıya bakıpta konusmak en iyisi olacaktır normalde bende yukleyecektim fakat merakıma yenik dustum ve virus totalde arattım gordugumde biraz urperdim demek bu oluyorki biraz para biriktirip paralı skin changer almak en iyisi olacaktır size yardımım dokunduysa ne mutlu bana