Yok knka o bir süre sonra sıkıyor. Bana böyle uzun süre sürükleyici bir oyun lazım.Knka TRAFFIC RIDER diye bir oyun var motorsiklet sürüyorsun sürekli ama gayet güzel, yani telefon ile ilgilensem oynardım ve oldukça popüler bir oyn.
NSS Diye bir oyun var futbol kariyer oyunu çok oynardım biaralar.Yok knka o bir süre sonra sıkıyor. Bana böyle uzun süre sürükleyici bir oyun lazım.
Knka her türlü oyuna açığım uzun süredir mobil oyun oynamıyorum yani ne olursa keşfetmek isterim :dönceden oynadığın oyuınlardan biraz bilgi verirsen yardımcı olabilrim
mobile lolwild rift diye yeni oyun çıktı ben oynamadım ama arkadaşlarım oyunun güzel olduğunu söylüyorlar bir bak derim
aynen ama ben lolü çok oynadım ve artık sıktı daha doğrusu tüm oyunlar sıktı bir süre oyun oynamıyorum ara verdim ama lolü seven wild rifti de severmobile lollolden keyif alıyorsan kesinlikle indirip oynamalısn
ama insanların mlbb yi bırakıp wr geçme olasılığı fazla yok anca lol meraklıları geçiş yapabiliraynen ama ben lolü çok oynadım ve artık sıktı daha doğrusu tüm oyunlar sıktı bir süre oyun oynamıyorum ara verdim ama lolü seven wild rifti de sever
Yok hacı onu zamanında çok oynadım nirvanasına ulaştım.NSS Diye bir oyun var futbol kariyer oyunu çok oynardım biaralar.
Nasıl bie oyun biraz bilgi geçerseniz çok iyi olur arkadaşlar.Fallout Shelter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?