adamlar yalnızca 1909 sürüm de calısıo demisler ondan sordum reisdosdum calışmayı olayı wim10 da cogu kısıde çalısıyor denemenı tavsıye ederım..
kardeşim her oyunda hilede ban yersin bu kullananlar dün burdaki yönetici dioki adam arabayla ucarak kill alıo bu sacma yani hile kullan da bu nedir fix gelcek sonra gene bekle allah bekle zaten kullanamıyoruz biz suankullananlar ban yedım dıyor kullanmayanlar kullanmak ıcın acele edıp seckın uyelık ıcın yarışıyor. anlamadım sımdı ne yapmak lazım
reis uptade zaten otomatik deilmi bildigim. günceller isek 1903 ve 1909 oluyomu ?hilenin sürümü windows 10 1903 ve 1909 sürümlerinde çalışıyor yani windows update den pc ni güncelle
i check is yes all hack windows 10 ver 1809I hope so, my friend
bu sürüm güncellemesi olduğu için otomatik olmuyor bu isteğe bağlı güncelleme bu ondan dolayı otomatik olmuyor ayarlardan update'e gir orda yazar zaten 1903 veya 1909 güncelle diyor ordan indir diyon biraz zaman alıyor indirmesi ve kurmasıreis uptade zaten otomatik deilmi bildigim. günceller isek 1903 ve 1909 oluyomu ?
bilmiyordum bunu kardeşim teşekkür ederim bi sıkıntı olursa tekrar ulasabilirmiiyim sanabu sürüm güncellemesi olduğu için otomatik olmuyor bu isteğe bağlı güncelleme bu ondan dolayı otomatik olmuyor ayarlardan update'e gir orda yazar zaten 1903 veya 1909 güncelle diyor ordan indir diyon biraz zaman alıyor indirmesi ve kurması
attım istek kankaturkes7
yardım için dc : Hilecime#4755