Üye
Ban sistemimiz mevcut mac, IP, HWID ban atıyoruz ama WH gibi hilelerin logu düşmez güvenliği atlatanların kimler olduğunu anlıyamıyoruz seri atış, hızlı bıçak, uçma gibi hileler logu düşer ve ban ile sonuçlanır.şey yap hard disk ban atmaya çalışın ip direkt banlayın harddisk banı attığın zaman birdaha servere giremezler
bak bunu düşünmemiştim dll olarak deniyeceğim teşekürleroyunun içinden yapmanız gerekiyor bu tarz korumaları dll olarak yaparsanız daha mantıklı olur.
dll üzerinden oyunun herhangi biyerine hook atıp ordan yaparsanız daha güvenli olur herhangi bi thread olmadan korurusunuz.Thread olursa bu sefer threadı bulup suspendler tekrar geçerler.bak bunu düşünmemiştim dll olarak deniyeceğim teşekürler
şey düşünüyorum korumayı dll yapıp bunu explorer.exe gibi system programına injecte etsem yada benzeri bir şeye onun arka planında çalışsa bir sorun olur mu diye düşünüyorum kendi injectörümde var belli etirmeden injecte edersem sorun olmayacağını düşünüyorumdll üzerinden oyunun herhangi biyerine hook atıp ordan yaparsanız daha güvenli olur herhangi bi thread olmadan korurusunuz.Thread olursa bu sefer threadı bulup suspendler tekrar geçerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?