Suspend engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
öncelikler herkese merhabalar, ben Point Blank serverimiz var 3500-4000 civarı kayıtlı üyemiz mevcut. oyunumuzda herşey ücretsiz zaten ama oyunumuzda hile yapmaya kalkanlar var bunun için bir hile güvenliği yazdık o güvenlik hileleri engelliyor ve hile injecte edilmemesini yada cheatengine gibi programların açılmamasına yarıyor bu programı arka planda kapatıyorlardı ve hile açıyorlardı bunun içinde 2. bir güvenlik yaptık birbirlerinin açık olup olmadığını kontrol ediyor şimdide 2 güvenliğide suspend yaptıklarında yani askıya aldıklarında tüm işlemlerimiz geçersiz oluyor ve oyunumuz hileye açık hale geliyor bunu C# da engellemenin yolu nedir mesela zulu`da askıya aldığımızda bir şey olmuyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şey yap hard disk ban atmaya çalışın ip direkt banlayın harddisk banı attığın zaman birdaha servere giremezler

Üye
8 HİZMET YILI
şey yap hard disk ban atmaya çalışın ip direkt banlayın harddisk banı attığın zaman birdaha servere giremezler
Ban sistemimiz mevcut mac, IP, HWID ban atıyoruz ama WH gibi hilelerin logu düşmez güvenliği atlatanların kimler olduğunu anlıyamıyoruz seri atış, hızlı bıçak, uçma gibi hileler logu düşer ve ban ile sonuçlanır.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
oyunun içinden yapmanız gerekiyor bu tarz korumaları dll olarak yaparsanız daha mantıklı olur.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
bak bunu düşünmemiştim dll olarak deniyeceğim teşekürler
dll üzerinden oyunun herhangi biyerine hook atıp ordan yaparsanız daha güvenli olur herhangi bi thread olmadan korurusunuz.Thread olursa bu sefer threadı bulup suspendler tekrar geçerler.

Üye
8 HİZMET YILI
dll üzerinden oyunun herhangi biyerine hook atıp ordan yaparsanız daha güvenli olur herhangi bi thread olmadan korurusunuz.Thread olursa bu sefer threadı bulup suspendler tekrar geçerler.
şey düşünüyorum korumayı dll yapıp bunu explorer.exe gibi system programına injecte etsem yada benzeri bir şeye onun arka planında çalışsa bir sorun olur mu diye düşünüyorum kendi injectörümde var belli etirmeden injecte edersem sorun olmayacağını düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oyun içinden, banlamak daha iyi olur, diğer türlü eğer sistem zayıfsa bir fark etmez.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ayni sorun bendede var bilgilendirecek arkadaslara teşekkürler simdiden

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Biraz degişiklik yapın dil için cok sıkıntısı var yorumları okudum sadece bana gecerlı degılmış dıl

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yapabileceginiz basit bir yontem, oyundaki parametreleri bir hash fonksiyonu ile servera gonderip orada kontrol etmek.

Üye
6 HİZMET YILI
Antisuspend koruması geliştirebilirsin, 5 6 saniye gibi bir süre tanı.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
reis atsana discordunu merak ettim nasıl bir uygulama yaptınız

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ben black squaddan ban aldım ve bır daha gıremedım onların destegıyle konusup banlama sıstemını ögrenebılırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...