hileyi belli ettiğn scorbu ne oluyoki
Kardeşim başka forumun kapısı orada boş yorum yapma burası hile forumu herkes nerede olduğunu bilsin...Katılanlar +999999 He kapı orada !pubg de hile kullanmak ne bileyim biraz eziklik yawneyse geçmiş olsun size eni sonu banlanıcanıız
Hile ile madem işin yok ne diye bu sayfada geziyorsun dıstumpubg de hile kullanmak ne bileyim biraz eziklik yawneyse geçmiş olsun size eni sonu banlanıcanıız
Brom adam öldürmen önemli değil ne şekilde öldürdüğün önemli mesela 400 metreden sekmeme ile sprey atarsan m4le skorun artar yada adam duvar arkasındayken sıkarsan skorun artar.Ama adam açıkta normal bir oyuncunun görebilecegi vurabilecegi bir şekilde ise skorun artmaz yada 5 10 artar bozuk değil sadece senin şüpheli davranışlarına göre hareket ediyor.Mesela adam duvar arkası duvarı taradın artar ama bomba atıp öldürürsen artmaz.Çünkü adamın oraya geçtigini görmüş ve bombayı öyle atmış olabilir.Ama görmediğin bir adamı tarayamazsın.Gerçi bu skor sadece senin şüpheli davranışlarını gösteriyor yinede ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur hatta adam öldürmekten kaçının benim düşüncem.Attıgınız her mermi loglara kayıt ediliyor çünkü ayrıca sekmeme kullanan arkadaşlar adamla kapışırken arada boşa sıksınlar hatta sıkarken hareket ettirin aynı noktaya vurmasın mermi.Hatta ben çatışmalardan sonra bazen duvara 1 2 şarjör boşaltıyorum.Bilmiyorum ne kadar etkili ama etkili oldugunu düşünüyorum.Sonuçta yapılan her hareket loglara işleniyor.Beyler adam öldürmüyorum bu artıyor öldürüyorum artmıyor bozuk