Switchler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar blue switch sesi aşırı hoşuma gidiyor ama bir süre sonra ses rahatsız ediyor diyorlar acaba pişman olur muyum daha sonra?
Bir de red switch basımı daha mı kolay oyun oynarken blue switch zorluk çıkartır mı?

Lütfen yorum kasmak için boş yorum atmayın arkadaşlar gereksiz ve gerçekten spam olduğu anlaşılıyor

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum denediğim kadarıyla söylüyorum bu insandan insana farklılık gösterebilir ama benim için red switch'in basımı daha kolay ve uzun vadede rahatsız etmiyor.

Üye
5 HİZMET YILI
bende optik swich var düşük tepki süresi ve rahatsız etmeyen hoş bir sesi var bakmanı tavsiye ederim

Bjorn Lothbrok

B
blue switchler daha ağırdır aşırı ses çıkartır tıklanabilir bir yapıda bastığınızda click sesi duyarsınız sürekli. Red switchler ise daha yumuşak yapıda bastığınız tuşda basım hissi neredeyse az. Başka herhangi bir fark yok ömür konusunda hepsi aynı.

Arawna
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
red daha iyi blue cok kafa şişiriyor rski klavyem blue di pişman oldum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
olursun hacı alma bence gece can sıkıyor cidden...

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
Blue almanı önermem sesi daha az olanları tercih et sesin fazla olması yada az olması bişeyi değiştirmiyor yine aynı sesi duyuyorsun.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
bro kahverengisini kullanıyorum fakat gece çok ses çıkardığı için pişman oldum ben

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Brown Switch en iyi , diğerlerinin sesi her türlü rahatsız ediyor

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
blue switchler daha ağırdır aşırı ses çıkartır tıklanabilir bir yapıda bastığınızda click sesi duyarsınız sürekli. Red switchler ise daha yumuşak yapıda bastığınız tuşda basım hissi neredeyse az. Başka herhangi bir fark yok ömür konusunda hepsi aynı.
reis ona ben kablolu daktilo diyom

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
merhem wd40 ile yağlamayı dene, bana yardımcı oldu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk red siviç kullanıyorum daha öncede bule kullandım sesi bi süre sonra cidden rahatsız ediyor red sivic öneririm ömürlük istiyorsan

Üye
5 HİZMET YILI
eğer dışarının sesini kesen bir kulaklığın varsa blue switch sana sıkıntı çıkartmayabilir fakat ailenin hoşuna gidiceğini pek düşünmüyorum :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...