tesekkur ederım yukledım trarama yapdı sıldi hatta emulator dosyalarınıda sildiBiraz Araştırdım Virüs Bilgisayardaki Dosyalara Bulaşıyormuş. Başka Antivirus Yazılımı Yükleyebiliyor musun?
Post automatically merged:
Türkçe Olarak Çevrilmiştir! Yabancı Kaynaktan Alınmıştır! Kendi Tarafımca Çevrilmiştir!
1- İlk Olarak GridinSoft Anti-Malware İndirip Kurman Gerekiyor.
2- Sonra GridinSoft Anti-Malware. u Açıp Tam veya Kolay Tarama Yapman Gerekiyor Tam Tarama Bilgisayarını Performanslı Kullanman İçin Daha Yararlıdır.
3- Taramayı Yap ve Çıkan Sonuçları Gör
4- Tarama Sonrası Şimdi Onar Tuşuna Bas
5- Kapatabileceğin Bütün Tarayıcıları Kapat
6- GridinSoft Anti-Malware. taki Araçlar Kısmına Tıkla ve Tarayıcı Ayarlarını Sıfırlaya Bas
Aşağıda ki Seçenekleri Seç ve Reset Tuşuna Bas. Son OlaraK iSE Bilgisayarını Yeniden Başlat ki Yaptığın İşlemler Uygulansın.
Eğer ki Düzelmezse Tekrar Yaz Buraya!
demek ki emulator dosyalarına da bulaşmış virüstesekkur ederım yukledım trarama yapdı sıldi hatta emulator dosyalarınıda sildi
onu tam bilmiyorum ama 700 e yakin PUP 50 tanede risk vardı hepsini sildi reboot atip gaöeloop a girnce emulator fail verdi bende kaldirip yeniden yukledimdemek ki emulator dosyalarına da bulaşmış virüs
synaptics.exe aslında touchpad sürücüsüdür ama bu virüs touchpad virüsünün içine girmiş bilmeden el ile silmeyiniz!Bendede aynı sorun vardı teşekkürler bu bilgi için.
Ama bişiy daha sorcam benim laptopda esetnod32 kurulu ve onda bu virüs solucan olarak gözüküyo ismiyse Win32/Delf.NBX olarak geçiyo bu aynı virüsmü diyilse bu solucanı temizlemek için formatdan başka çözüm varmı
anlamıyorum ya aynısı yine devam ediyor virusu temzlesemde yinede kalkanı kapatıp hileyi acarken yinede synaptıcs.exe vırusu yonetıcı ıznı ıstıyor yardımsynaptics.exe aslında touchpad sürücüsüdür ama bu virüs touchpad virüsünün içine girmiş bilmeden el ile silmeyiniz!
Mesajda Yazdıkları mı Sonuna Kadar Yaptın mı?anlamıyorum ya aynısı yine devam ediyor virusu temzlesemde yinede kalkanı kapatıp hileyi acarken yinede synaptıcs.exe vırusu yonetıcı ıznı ıstıyor yardım
sayılır. tam tarama yerine standart tarama yapmıştım ama şimdi yeniden tam tarama yapşyorum yine devam ederse yazarımMesajda Yazdıkları mı Sonuna Kadar Yaptın mı?
pekş bekliyorumsayılır. tam tarama yerine standart tarama yapmıştım ama şimdi yeniden tam tarama yapşyorum yine devam ederse yazarım
Bilmiyorum Dostum Windows 10 ise Yeni Kullanıcı İle Oturum Aç Windows 10 Altı İse Format Atabilirsinhala devam ediyor
tamamdır yardımın için tesekkurlerBilmiyorum Dostum Windows 10 ise Yeni Kullanıcı İle Oturum Aç Windows 10 Altı İse Format Atabilirsin
Rica Ederim Kolay Gelsintamamdır yardımın için tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?