synaptics.exe virüsü !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
öncelikle herkese merhaba bilgisayarima synaptics.exe adlı bir virüs bulaştı virüs bulaşdkdan sonra bilgisayar normal calışmadı antivirus kullanmıyodum hile kullandığım için avast antivirüs indireyim dedim bi baktim avast ın resmi sitesi açılmıyor aynı şekilde microsft unda sitesi açılmıyordu biraz araştırma yapınca hilenin Dns adresimi degisdgini gordum otomatik dns yapıp antivirüs kurdum tarama yaptı virüsü sildi msconfigden hızmetlerini de kapadım fakat memory hackers hilesi olsun ve ya baska hile olsun kalkanı kapatıp hileyi açınca hemen synaptics.exe yonetıcı izini istiyor ve çalşmaya devam ediyor. Buraya kadar okudunuzsa yardımınızı esirgemeyin:)
Post automatically merged:

virüsü Gridinsoft anti malware yle sildim saolsun emulator motorunuda silmiş:rem::D

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Biraz Araştırdım Virüs Bilgisayardaki Dosyalara Bulaşıyormuş. Başka Antivirus Yazılımı Yükleyebiliyor musun?

Türkçe Olarak Çevrilmiştir! Yabancı Kaynaktan Alınmıştır! Kendi Tarafımca Çevrilmiştir!
1- İlk Olarak GridinSoft Anti-Malware İndirip Kurman Gerekiyor.
2- Sonra GridinSoft Anti-Malware. u Açıp Tam veya Kolay Tarama Yapman Gerekiyor Tam Tarama Bilgisayarını Performanslı Kullanman İçin Daha Yararlıdır.

scanpath.png

3- Taramayı Yap ve Çıkan Sonuçları Gör

scanproc.png

4- Tarama Sonrası Şimdi Onar Tuşuna Bas

scanres.png

5- Kapatabileceğin Bütün Tarayıcıları Kapat
6- GridinSoft Anti-Malware. taki Araçlar Kısmına Tıkla ve Tarayıcı Ayarlarını Sıfırlaya Bas

rbspath.png

Aşağıda ki Seçenekleri Seç ve Reset Tuşuna Bas. Son OlaraK iSE Bilgisayarını Yeniden Başlat ki Yaptığın İşlemler Uygulansın.

rbs.png

Eğer ki Düzelmezse Tekrar Yaz Buraya!

Son düzenleme:
🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Biraz Araştırdım Virüs Bilgisayardaki Dosyalara Bulaşıyormuş. Başka Antivirus Yazılımı Yükleyebiliyor musun?

Türkçe Olarak Çevrilmiştir! Yabancı Kaynaktan Alınmıştır! Kendi Tarafımca Çevrilmiştir!
1- İlk Olarak GridinSoft Anti-Malware İndirip Kurman Gerekiyor.
2- Sonra GridinSoft Anti-Malware. u Açıp Tam veya Kolay Tarama Yapman Gerekiyor Tam Tarama Bilgisayarını Performanslı Kullanman İçin Daha Yararlıdır.

scanpath.png

3- Taramayı Yap ve Çıkan Sonuçları Gör

scanproc.png

4- Tarama Sonrası Şimdi Onar Tuşuna Bas

scanres.png

5- Kapatabileceğin Bütün Tarayıcıları Kapat
6- GridinSoft Anti-Malware. taki Araçlar Kısmına Tıkla ve Tarayıcı Ayarlarını Sıfırlaya Bas

rbspath.png

Aşağıda ki Seçenekleri Seç ve Reset Tuşuna Bas. Son OlaraK iSE Bilgisayarını Yeniden Başlat ki Yaptığın İşlemler Uygulansın.

rbs.png

Eğer ki Düzelmezse Tekrar Yaz Buraya!
tesekkur ederım yukledım trarama yapdı sıldi hatta emulator dosyalarınıda sildi

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
demek ki emulator dosyalarına da bulaşmış virüs
onu tam bilmiyorum ama 700 e yakin PUP 50 tanede risk vardı hepsini sildi reboot atip gaöeloop a girnce emulator fail verdi bende kaldirip yeniden yukledim

Üye
7 HİZMET YILI
Bendede aynı sorun vardı teşekkürler bu bilgi için.

Ama bişiy daha sorcam benim laptopda esetnod32 kurulu ve onda bu virüs solucan olarak gözüküyo ismiyse Win32/Delf.NBX olarak geçiyo bu aynı virüsmü diyilse bu solucanı temizlemek için formatdan başka çözüm varmı

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bendede aynı sorun vardı teşekkürler bu bilgi için.

Ama bişiy daha sorcam benim laptopda esetnod32 kurulu ve onda bu virüs solucan olarak gözüküyo ismiyse Win32/Delf.NBX olarak geçiyo bu aynı virüsmü diyilse bu solucanı temizlemek için formatdan başka çözüm varmı
synaptics.exe aslında touchpad sürücüsüdür ama bu virüs touchpad virüsünün içine girmiş bilmeden el ile silmeyiniz!

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
synaptics.exe aslında touchpad sürücüsüdür ama bu virüs touchpad virüsünün içine girmiş bilmeden el ile silmeyiniz!
anlamıyorum ya aynısı yine devam ediyor virusu temzlesemde yinede kalkanı kapatıp hileyi acarken yinede synaptıcs.exe vırusu yonetıcı ıznı ıstıyor yardım

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hala devam ediyor

Üye
6 HİZMET YILI
Teşekkürler, Trojan Killer'de İş Görüyor Alternatif Olarak Kullanabilirsiniz. Bir Daha "Memory Hackers" Dışında Çöpg Mobilde Hile Kullanmıcam :p

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
Efsanesiziniz adamsınız başka birşey demiyorum bidaha sizden başka siteden hile yoookkkk;):thonkie:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...