synaptics.exe virusü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
synaptics.exe virusü nasıl silinir beyler. Gridinsoftla siliyorum yine bulaşıyor tam çözüm nedir acaba ??

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bilgisayardaki Dosyalara Bulaşıyormuş. aşağıdaki yöntemlerini kullandıktan sonra dosyalarının bazıları silinebilir bilgin olsun !

aşağıdaki adımlara bak :
malware temizleme yap
1- İlk Olarak GridinSoft Anti-Malware İndirip Kurman Gerekiyor.
2- Sonra GridinSoft Anti-Malware. u Açıp Tam veya Kolay Tarama Yapman Gerekiyor Tam Tarama Bilgisayarını Performanslı Kullanman İçin Daha Yararlıdır.
3- Taramayı Yap ve Çıkan Sonuçları Gör
4- Tarama Sonrası Şimdi Onar Tuşuna Bas
5- Kapatabileceğin Bütün Tarayıcıları Kapat
6- GridinSoft Anti-Malware. taki Araçlar Kısmına Tıkla ve Tarayıcı Ayarlarını Sıfırlaya Bas
Aşağıda ki Seçenekleri Seç ve Reset Tuşuna Bas. Son OlaraK iSE Bilgisayarını Yeniden Başlat ki Yaptığın İşlemler Uygulansın.

bunlarda olmassa malesef benim daha yapabileceğim bir şey yok ama format temiz gibi durabiliyor değerli bir dosya falan yoksa format en iyisi

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Malwarebytes temizler

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
malware bytes le 2-3 kere tarat bulaşan bütün dosyalar silinir ama bılgısayar vırusten kurtulur

Master
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
(Malwarebytes) kullanacağın en iyi programdır, tam tarama ile herşeyi çözersin bulaşmıştı o yüzden bu kadar emin konuşuyorum.

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun zamanında bu virüs bana bulaşmıştı ben kaspersky ile tam tarama yaptım 5 - 6 saat falan sürüyo sonra bir kaç kez yeniden başlattım bilgisayarı ve çözüldü ama sana söyleyim bilgisayarındaki bütün .exe uzantılı her şeye bulaşıyor benim bütün oyunlar programlar setuplar silinmişti

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun zamanında bu virüs bana bulaşmıştı ben kaspersky ile tam tarama yaptım 5 - 6 saat falan sürüyo sonra bir kaç kez yeniden başlattım bilgisayarı ve çözüldü ama sana söyleyim bilgisayarındaki bütün .exe uzantılı her şeye bulaşıyor benim bütün oyunlar programlar setuplar silinmişti
eyv sağol :) Çok lanet bi virüs ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...