Synaptics Killer V1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şu baş belası Synaptics.exe virüsünden sizde bıkmadınızmı?
o zaman yapmış olduğum programı tanıtıyim
Program Daha çıkmadı ama çıkma tarihi çok yakın
s.png

buttonlara tıklayınca işlemleri otomatik yapıyor
bu basit program Sayesinde Synaptics.exe den rahatça kurtulabileceksiniz
Program Denenmiştir Çalışıyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum bunu bilgisayrımdan silmeyi denedim virüs ve tehtit koruması hiçbir işlev almamaya çalıştır zor kurtardım random silmeye çalışmayın sistem32den

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Güzel program fakat synaptics asla silinmeyecek çünkü synaptics 32bit exe dosyalarının içinde geziyor her zaman synaptics bir yerde olacak

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Güzel program fakat synaptics asla silinmeyecek çünkü synaptics 32bit exe dosyalarının içinde geziyor her zaman synaptics bir yerde olacak
synaptics in içinde olduğu dosyalar kullanıcının masaüstünde olan dosyalardır onları silin bişiycik kalmaz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Değerli Arkadaşlarım Bu Program Çalışmaktadır İndirme Linki Verilmiştir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hmm güzel program ama bunun kodlama fln gösterirmsin

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
1) Artık projelerini şifrele.
2) Artık projelerindeki öğeleri ve formları doğru düzgün adlandır ki bir şeye benzesin.
3) Artık uğraşıp düzgün bir tasarım yap.
4) Artık yaptığın uygulamalar 2-3 basit kod dan oluşmasın.
5) Artık uygulamayı upload ettiğin klasörün içerisine proje dosyalarını koyma.

Araştır abicim araştır git Türkçe değil İngilizce araştır bu tarz uygulamalar elbette hiçbir işe yaramaz şov yapmayla kendini geliştiremezsin.
Post automatically merged:

Ayrıca antisini yaptığın virüse daha önce rastlamıştım kendi konumundaki tüm dosyaların içeriğine kendini kopyalıyor diye biliyorum bu kadar basit bir projenin bunu engelleyeceğini sanmıyorum..

Son kez öneri veriyorum gidip sanal makinede bu virüsü çalıştır.
Virüsün bulunduğu ortamda oluşturduğu yaptığı eğlemleri tespit et.
Tüm klasörleri bir listbox öğesine listele sonra tek tek listboxdaki öğelerin konumlarındaki dosyaları bir başka listbox dosyasına aktar.
Sonra bu dosyaların hepsinin md5 değerlerini kontrol et (bu işlemin kodunu internette bulabilirsin)
Seçilen konumdaki dosyanın çalışıp çalışmadığını kontrol et (bunuda forumlarda bulabilirsin)

Çalışan ve md5 adresleri uyuşan dosyanın bilgilerini FileInfo deyimi ile getirebilirsin ve ordan aldığın konumdaki tüm dosyaları karantinaya alınan dosyalar olarak bir listbox ' a ekleyebilirsin.

Metodu geliştirmek sana kalmış kodlarınıda basit bir şekilde internette bulabilirsin bulamazsan özelden ulaş bana detaylarıyla kodları yazarım. Ayrıca ufak bir öneri daha büyük çaplı antivirüslerde bile kullanılan olaylardan biri tespit edilen uygulama önce suspend edilir daha sonrasında sonlandırılır. Karantinaya aldığın dosyaların dosya erişimlerini kaldırabilirsin ki tekrar çalıştırılamasın.

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1) Artık projelerini şifrele.
2) Artık projelerindeki öğeleri ve formları doğru düzgün adlandır ki bir şeye benzesin.
3) Artık uğraşıp düzgün bir tasarım yap.
4) Artık yaptığın uygulamalar 2-3 basit kod dan oluşmasın.
5) Artık uygulamayı upload ettiğin klasörün içerisine proje dosyalarını koyma.

Araştır abicim araştır git Türkçe değil İngilizce araştır bu tarz uygulamalar elbette hiçbir işe yaramaz şov yapmayla kendini geliştiremezsin.

Ayrıca antisini yaptığın virüse daha önce rastlamıştım kendi konumundaki tüm dosyaların içeriğine kendini kopyalıyor diye biliyorum bu kadar basit bir projenin bunu engelleyeceğini sanmıyorum..

Son kez öneri veriyorum gidip sanal makinede bu virüsü çalıştır.
Virüsün bulunduğu ortamda oluşturduğu yaptığı eğlemleri tespit et.
Tüm klasörleri bir listbox öğesine listele sonra tek tek listboxdaki öğelerin konumlarındaki dosyaları bir başka listbox dosyasına aktar.
Sonra bu dosyaların hepsinin md5 değerlerini kontrol et (bu işlemin kodunu internette bulabilirsin)
Seçilen konumdaki dosyanın çalışıp çalışmadığını kontrol et (bunuda forumlarda bulabilirsin)

Çalışan ve md5 adresleri uyuşan dosyanın bilgilerini FileInfo deyimi ile getirebilirsin ve ordan aldığın konumdaki tüm dosyaları karantinaya alınan dosyalar olarak bir listbox ' a ekleyebilirsin.

Metodu geliştirmek sana kalmış kodlarınıda basit bir şekilde internette bulabilirsin bulamazsan özelden ulaş bana detaylarıyla kodları yazarım. Ayrıca ufak bir öneri daha büyük çaplı antivirüslerde bile kullanılan olaylardan biri tespit edilen uygulama önce suspend edilir daha sonrasında sonlandırılır. Karantinaya aldığın dosyaların dosya erişimlerini kaldırabilirsin ki tekrar çalıştırılamasın.
projelerimi nasıl şifreleyeceğimi bilmiyorum bu arada sen sanki çok güzel bir tasarım yapıyorsun istersen hangimiz daha iyi design yapıyor yarışalım

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Güzel uygulama ama yani tam anlamıyla siliyormu bu virüs sümük gibi çünkü sence en iyi format atmak değilmi güvenilirlik açısından

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam bişey sorucam . Belki konuyla alakasız olacak ama bi sorum var , bu synaptics virüsü ne oluyor ? İnternete yazdığımda herkes nasıl silinir ? işte çözüm falan görüyorum . Sizden ricam olursa anlata bilirmisiniz ? kısa da olur sadece bilmek istiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...