Synaptics Killer V1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
projelerimi nasıl şifreleyeceğimi bilmiyorum bu arada sen sanki çok güzel bir tasarım yapıyorsun istersen hangimiz daha iyi design yapıyor yarışalım
Yani anlam veremiyorum yani Allah yardımcın olsun bu zeka nedir anlam veremedim.

Senin projenin tasarımı ;
s.png

Benim Projemin tasarımı ;
studio tasarım.PNG

Gerçekten bir daha yanıt vermeyeceğim zaten bu nasıl bir zekadır aklım almıyor yani gerçekten yazık yazık :)

Hani anlatmak istediğim olay bu değil ama senin beynin gördüğü şeyleri de anlayamıyor sanırım yani dediğim gibi Allah yardımcın olsun ailene Allah sabır versin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yani anlam veremiyorum yani Allah yardımcın olsun bu zeka nedir anlam veremedim.

Ekli dosyayı görüntüle 53228

Ekli dosyayı görüntüle 53229

Gerçekten bir daha yanıt vermeyeceğim zaten bu nasıl bir zekadır aklım almıyor yani gerçekten yazık yazık :)

Hani anlatmak istediğim olay bu değil ama senin beynin gördüğü şeyleri de anlayamıyor sanırım yani dediğim gibi Allah yardımcın olsun ailene Allah sabır versin.
hayır ben belki tasarım yapmak istemiyorum sırf bu program için :d bu arada bu programda en az bir adet farklı framework (örneğin bunifu framework) kullanmışsındır

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Eğer çalışıyorsa temiz program

seytanazaptabayfikretnoktakom
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 53228

Ekli dosyayı görüntüle 53229

Very Nice :)
Post automatically merged:

ne dersen de bana söylediklerinin hepsi sendede var
Çıkar göster :D

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
hayır ben belki tasarım yapmak istemiyorum sırf bu program için :d bu arada bu programda en az bir adet farklı framework (örneğin bunifu framework) kullanmışsındır
Ya kardeşim sen hastamısın zaten kullanılan Framework dosyalarını kendinde class olarak yazıp form'a öğe olarak ekleyebiliyorsun anlamıyorsun zekan yetmiyor demek istediğin olay şu gibi "Yanlız sen bu fotoğraf'ı phostopla editlemişsin." o öğeler insanlar tasarımını daha rahat yapabilsin diye var zaten yani her şu foruma girdiğim bir başka rezilce yorumunu görüyorum hala neden yanıt verip seni rezil ediyorum bilmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aga çok sağol ellerine sağlık

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sistem geri yükleme yaptım düzeldi öneriririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...