Syndra Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar script i ilk defa kullanacağım syndra oynamak istiyorum nasıl bir ayar yapabilirim detaylı bir şekilde söylerseniz çok mutlu olurum.Ayrıca gragas oynanır mı scriptle güzel olur mu olursa ayarlar da önerileriniz nedir.Birde ben pc formatladım win7 yükledim daha doğrusu zorunda kaldım öceden MH Loader çalışıyordu şimdi scripte gelip yükle deyince load jwt failed gibi bir hata veriyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim biraz uzun oldu ama hepsi için tek tek konu açmayayım dedim :D.Şimdiden teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben hiç ayarlarını karıştırmadım ama vayne dene fena oluyor erken safhada kule altı sade minyon temizle gang yeme uzayınca uzatırsın zaten ellerine doğru yaydan çıkan oklarını ^^

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben hiç ayarlarını karıştırmadım ama vayne dene fena oluyor erken safhada kule altı sade minyon temizle gang yeme uzayınca uzatırsın zaten ellerine doğru yaydan çıkan oklarını ^^
Teşekkürler Denerim.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hile aç direk ztn oyun kendisi yapdığı ayarlar en iyi ayarlar [v]=lane itme [x]=minyonlara son vurus [space]=en iyi comboları yapıp düşmanları keser bunlara basılı tutarak oynaman yeterli

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hile aç direk ztn oyun kendisi yapdığı ayarlar en iyi ayarlar [v]=lane itme [x]=minyonlara son vurus [space]=en iyi comboları yapıp düşmanları keser bunlara basılı tutarak oynaman yeterli
Teşekkürler.Bende zaten öyle çok bilmiyordum forumdakiler hep heroya göre ayar sormuş lar ayarlamışlar da o yüzden dedim.Bi açılsaydı denerdim :D
Post automatically merged:

ban riski çok mu az mı
%100 ban riski her türlü ban yersin ama ne zaman olur bilinmez.

Üye
6 HİZMET YILI
ban yeme riskin çok yüksek vayne oynamanı tavsiye etmem nişancı rolleriyle oynarsan en fazla 1 aya kalmaz yersin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum her hilenın ban riski vardır yeterkı belli etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...