Üye
hayır ben taba basınca ctrl tuşununda basılmasını istiyorum yani taba basınca ctrl tuşuda tab gibi tıklasınkanka sen ctrl tuşunun yaptığı işlevi tab ile mi yapmak istiyorsun?
kanka eğer bunun için istiyorsan benim bildiğim pubg mobile gameloop ta taba basıyon imlec otomatik çıkıyor zatenhayır ben taba basınca ctrl tuşununda basılmasını istiyorum yani taba basınca ctrl tuşuda tab gibi tıklasın
Post automatically merged:
Taba basınca Ctrl tuşuda tab gibi tıklasın. Pubg mobilede taba basınca çanta açılıyor ama fare imleci gelmediği için böle bişey yapmak istiyorum
yok kanka taba basınca ctrl tuşunada basılsın istiyor macro gibi birşey birnevibn bunu anladım macro filan"mı etmek istiyorsun tab tuşu ctr yerinemi koymak istiyorsun ?
yaw neyini anlamıonuz anlamadımbn bunu anladım macro filan"mı etmek istiyorsun tab tuşu ctr yerinemi koymak istiyorsun ?
smartgaga dan oynuyon büyük ihtimal kardeşim söylediğin şey macroya giriyor ama klavyelerde macro olurmu onu bilemem eğer mouse'u macroluysa istediğini mouse üzerinden yapabilirsinyaw neyini anlamıonuz anlamadımtaba basınca ctrl tuşununda basılmasını istiom ben oyunu gameloopta oynamıom taba basınca imlec çıkmıyor imlec tuşu ctrl'de olduğu için taba basınca ctrl tuşununda aktif olmasını istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?