Tabcontrol tuş atama ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Selamunaleyküm arkadaşlar.
yeni bir tema deniyorum, tabpage1-tabpage6 arasında up-down tuşlarıyla nasıl geçiş sağlayabiliriz. tıklamalı d3d yapmak niyetindeydim ama piyasadaki kodlar pek işime yaramıyor, oyunu suspend etmeden işlem yapmak istiyorum. onun yerine tıklamadan tuşlarla isterdiğim işlemi yapmak istiyorum .
Down tuşuna bastıkça TabPage1-2-3 diye aşağı kayacak, Up tuşuna basıncada tek tek yukarı çıkacak. istediğim kodu uygulayamadım. ilginize teşekkürler

Not: resimdeki turuncu hile d3d ve tuşlarla kontrol ediyorum, şimdi daha karmaşık bir şey deniyorum. bunun için ilk etapta TabPage ler arası geçiş var. alttakide d3d olacak.
Çok fazla özellik ekleyeceğim için standart d3d hile kodlmak istemiyorum.

222222.jpg

11111111.jpg

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sa kardeşim sana bişe sorucam
discord varsa özele gelirmisin
Adem#4185

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
visual basic ile d3d yapamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Süper Üye
8 HİZMET YILI
eminmisin,vb. nette d3d yapılır ben label yerine normaldeki gibi chexbox lu yaptım hemde, ama tıklamalı yapamadım henüz, hata veriyor yada oyunu alta atıyor vs.
Sizin dediginiz d3d insert ile menu kapatma olayi onla d3d ile alakasi yok d3d c++ da yapilir hatta genelde stride kullanilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
eminmisin,vb. nette d3d yapılır ben label yerine normaldeki gibi chexbox lu yaptım hemde, ama tıklamalı yapamadım henüz, hata veriyor yada oyunu alta atıyor vs.
umarım şakadır bu, eğer şaka değilse bu işleri başlamadan bırak.
Şuan yaptığın şey bir Windows formu kardeşim d3d değil.
Eğer d3d yapmaya meraklıysan c++ öğrenip imgui falan yap.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
umarım şakadır bu, eğer şaka değilse bu işleri başlamadan bırak.
Şuan yaptığın şey bir Windows formu kardeşim d3d değil.
Eğer d3d yapmaya meraklıysan c++ öğrenip imgui falan yap.
:) sabredin az kaldı, ne olduğunu biliyorum. çok sabit filkirlisiniz arkadaşlar. size göre sabit c++ de yapılan d3d var. ben açıklamada dedimki farklı bir d3d yapıyorum ve yaptımda. çok fazla özellik var ve daha eklemeye decam ediyorum bu sebepten şu 15-20 özellik sığan d3d ler işimi görmez. onları yapması basit. 1-2 gün içinde 30 dakkalık bir video paylaşıcam, link atarım sizede, olurmu olmazmı hep beraber görelim :)

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Sen olayi hala anlamadim vb.nette directx9 nasil include etmeyi düsünüyorsun :uwot: :brainfree:.Ama belki söyle bisi yapabilirsin oyuna overlay yapip gdi ile menu yapabilirsin.Ama dedigim gibi o D3D olmazz.

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
:) sabredin az kaldı, ne olduğunu biliyorum. çok sabit filkirlisiniz arkadaşlar. size göre sabit c++ de yapılan d3d var. ben açıklamada dedimki farklı bir d3d yapıyorum ve yaptımda. çok fazla özellik var ve daha eklemeye decam ediyorum bu sebepten şu 15-20 özellik sığan d3d ler işimi görmez. onları yapması basit. 1-2 gün içinde 30 dakkalık bir video paylaşıcam, link atarım sizede, olurmu olmazmı hep beraber görelim :)
Kardeşim şunu anla artık D3D dediğin şey zaten c++ ile kodlandı! Sen sadece form tasarlıyorsun bilmediğin şeyleri söyleyerek üste çıkmaya çalışma!

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kardeşim şunu anla artık D3D dediğin şey zaten c++ ile kodlandı! Sen sadece form tasarlıyorsun bilmediğin şeyleri söyleyerek üste çıkmaya çalışma!
her neyse bu bir tartışma konusu değil, ben tabcontrole tuş atama soruyorum siz bana d3d anlatıyorsunuz. zaten hallettim kendim. neyse sizin bildiğiniz d3d tam olarak size ne anlam ifade ediyor bilmem ama ; benim yapmak istediğim ve yaptığım d3d oyun içinde özellikleri tuşlarla açık-kapatma ve hile özelliği açmak için masaüstüne dönmemek anlamına geliyor. bunuda normal hileye uyguladım, tıklama yerine tuş kontrolü yani.
ayrıca üste çıkacak bişey yok ortada, sizin bildiğiniz size kalsın benim kide bana. teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...