as, kullanmıyorum özel de yazabilirsinsa kardeşim sana bişe sorucam
discord varsa özele gelirmisin
Adem#4185
elinde varsa c++ d3d verebilirmisinBu nasil d3d böyle
ilkler sradan d3d leri herkes yapıyor, farklı bir şey deniyorum dedim ya hem oyun içinde d3 olacak hemde masa üstünde tıklanabilir. tutuncu o şekilde şu an basitce denedim onuBu nasil d3d böyle
c++ bilmiyorum malesef ama nette vardı, araştır çıkıyorelinde varsa c++ d3d verebilirmisin
ordaki projeler hep hatalı o yüzdenGoogle diy3 bir site var baya iyi
eminmisin,vb. nette d3d yapılır ben label yerine normaldeki gibi chexbox lu yaptım hemde, ama tıklamalı yapamadım henüz, hata veriyor yada oyunu alta atıyor vs.visual basic ile d3d yapamazsın
Sizin dediginiz d3d insert ile menu kapatma olayi onla d3d ile alakasi yok d3d c++ da yapilir hatta genelde stride kullanilir.eminmisin,vb. nette d3d yapılır ben label yerine normaldeki gibi chexbox lu yaptım hemde, ama tıklamalı yapamadım henüz, hata veriyor yada oyunu alta atıyor vs.
form'a çift tıkla şu kodları yazeminmisin,vb. nette d3d yapılır ben label yerine normaldeki gibi chexbox lu yaptım hemde, ama tıklamalı yapamadım henüz, hata veriyor yada oyunu alta atıyor vs.
Me.TopMost = True
Hilelere tıklayınca alt'a atmayacaktır.form'a çift tıkla şu kodları yaz
VB.Net:Me.TopMost = True
hilede ekli bu zaten, yinede alta alıyor. farklı bir kod lazım bunun içinform'a çift tıkla şu kodları yaz
VB.Net:Me.TopMost = TruePost automatically merged:
Hilelere tıklayınca alt'a atmayacaktır.
umarım şakadır bu, eğer şaka değilse bu işleri başlamadan bırak.eminmisin,vb. nette d3d yapılır ben label yerine normaldeki gibi chexbox lu yaptım hemde, ama tıklamalı yapamadım henüz, hata veriyor yada oyunu alta atıyor vs.
umarım şakadır bu, eğer şaka değilse bu işleri başlamadan bırak.
Şuan yaptığın şey bir Windows formu kardeşim d3d değil.
Eğer d3d yapmaya meraklıysan c++ öğrenip imgui falan yap.
Kardeşim şunu anla artık D3D dediğin şey zaten c++ ile kodlandı! Sen sadece form tasarlıyorsun bilmediğin şeyleri söyleyerek üste çıkmaya çalışma!sabredin az kaldı, ne olduğunu biliyorum. çok sabit filkirlisiniz arkadaşlar. size göre sabit c++ de yapılan d3d var. ben açıklamada dedimki farklı bir d3d yapıyorum ve yaptımda. çok fazla özellik var ve daha eklemeye decam ediyorum bu sebepten şu 15-20 özellik sığan d3d ler işimi görmez. onları yapması basit. 1-2 gün içinde 30 dakkalık bir video paylaşıcam, link atarım sizede, olurmu olmazmı hep beraber görelim
her neyse bu bir tartışma konusu değil, ben tabcontrole tuş atama soruyorum siz bana d3d anlatıyorsunuz. zaten hallettim kendim. neyse sizin bildiğiniz d3d tam olarak size ne anlam ifade ediyor bilmem ama ; benim yapmak istediğim ve yaptığım d3d oyun içinde özellikleri tuşlarla açık-kapatma ve hile özelliği açmak için masaüstüne dönmemek anlamına geliyor. bunuda normal hileye uyguladım, tıklama yerine tuş kontrolü yani.Kardeşim şunu anla artık D3D dediğin şey zaten c++ ile kodlandı! Sen sadece form tasarlıyorsun bilmediğin şeyleri söyleyerek üste çıkmaya çalışma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?