Ben bıraktım bile. Sabit 0.2 de indiriyor ya3.kez yeniden indiriliyor daha kaç kez indirecek ? Sıkıldım artık birazdan teste bitecek zaten
Ben bıraktım bile. Sabit 0.2 de indiriyor ya3.kez yeniden indiriliyor daha kaç kez indirecek ? Sıkıldım artık birazdan teste bitecek zaten
steamdan 4mb/sn ile indirirken burdan 0.1mb/sn de yükleniyor böyle saçmalık olmaz ya sen 18.00 de 23.00a kadar bozuk dosya yayınla sonra saat 01.00da süreci bitir? hadi uzadı diyelim insanlara verilen sürede teslim edilmedi 3 kez değişti bu süre3.kez yeniden indiriliyor daha kaç kez indirecek ? Sıkıldım artık birazdan teste bitecek zaten
Saçmalık,saat 11 de tam launcherı at,daha sonra defalarca dosya indir %100 gelsin bidaha 0 lansın ondan sonra 1 de kapansın. Adamla dalga geçiyorlar,zulu bile daha iyi oynanışlarını gördükkten sonra.steamdan 4mb/sn ile indirirken burdan 0.1mb/sn de yükleniyor böyle saçmalık olmaz ya sen 18.00 de 23.00a kadar bozuk dosya yayınla sonra saat 01.00da süreci bitir? hadi uzadı diyelim insanlara verilen sürede teslim edilmedi 3 kez değişti bu süre
girebilirsiniz diye duyuru attılar ve oyunu 0.3mb/sn ile indiriyor bizi ayak üstü si*Saçmalık,saat 11 de tam launcherı at,daha sonra defalarca dosya indir %100 gelsin bidaha 0 lansın ondan sonra 1 de kapansın. Adamla dalga geçiyorlar,zulu bile daha iyi oynanışlarını gördükkten sonra.
Ben kurdum birazdan gircem inş,ben 1,2 mb ile indiriyordumgirebilirsiniz diye duyuru attılar ve oyunu 0.3mb/sn ile indiriyor bizi ayak üstü si*![]()
Reis erken kayıt yaptırdın ise hesabını verir misin? geç kaldım baya biSon olarak şuraya yazıyorum 4 saattir kurmaya çalışıyorum %100 den 0 a indi o kadar bekledim bida indirirsem s*vsinler beni.