Tactic Force ye hile gelirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu oyun paytowin 5,6 maç attım bu 100 taktifk force parasını anca çıkardım.
Oyunda herhangi bir bir makinalı ( en ucuzu ) 2 bin lira siz düşünün.
Silahım düşük olduğu için daha şimdiden 4 öldürmem " 10 " asistim oldu.
Hileyi bekliyoruz

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
oyun pay to win değil baltalama oyunu ne yani 2 maç atıp 5000 para mı versinler onu mu diyorsun hani nerde emek o zaman ?

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Baktım p2w lik şuan bişey yok ama p2w yakın
nasıl yok aga markette ücretli nakit çekebileğin silahlar var ve o silahların tepmeside çok az ve hasarı çok goldu oyun oynuyarak kazanmıyosunki nakit yatırırsan gold alabiliyosun

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
nasıl yok aga markette ücretli nakit çekebileğin silahlar var ve o silahların tepmeside çok az ve hasarı çok goldu oyun oynuyarak kazanmıyosunki nakit yatırırsan gold alabiliyosun
Zaten sarmadı beni oyun.
Aga p2w istemiyorsan cs oynayacan hilede olsa oyun bir tutku haline dönüşüyor

Üye
7 HİZMET YILI
Şimdi başlıca söz edilmesi gereken durumlar var
Öncelikle oyun p2w değil ama şöyle bir durum var 1 günlük silah almak için 5 6 saat aralıksız oynamanız yeterli zaten gün içinde insansan değilseniz eğer 1 günlük oyun sürenizi yeteri kadar harcamış oluyorsunuz. Kazandığınız tf gümüşünü ertesi gün silah almak için kullanacaksın. Bu durum hergün enazından benim için devam ediyor önceki gün kazandığım tf gümüşünü bugün için kullanıyorum ve benim bugün en az 5 saat aralıksız oyunu oynamam lazım ee diyeceksiniz ki bu durum normal sorun şu bu oyun 5 saat aralıksız oynaman imkansız.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Şimdi başlıca söz edilmesi gereken durumlar var
Öncelikle oyun p2w değil ama şöyle bir durum var 1 günlük silah almak için 5 6 saat aralıksız oynamanız yeterli zaten gün içinde insansan değilseniz eğer 1 günlük oyun sürenizi yeteri kadar harcamış oluyorsunuz. Kazandığınız tf gümüşünü ertesi gün silah almak için kullanacaksın. Bu durum hergün enazından benim için devam ediyor önceki gün kazandığım tf gümüşünü bugün için kullanıyorum ve benim bugün en az 5 saat aralıksız oyunu oynamam lazım ee diyeceksiniz ki bu durum normal sorun şu bu oyun 5 saat aralıksız oynaman imkansız.
Kardeş tf yi artırmaları lazım scop falanda parayla alınıyor mantık hatası var oyunda

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
bu oyuna da hile yapılmaz lan türk oyunu :D

Üye
7 HİZMET YILI
yapan yapıyor demekki geçen oyunuma bir klandan adam geldi adam takım oyunu oynanıyordu adam wall hack açıyor kendimi bombalayıp bir kaç tur izledim bariz hile o değil adam acemi adama belli etmeden nasıl hile kullanırım onuda bilmiyor bugün topluluk yöneticisi oda kurdu ben anlattım durumu resmen adam dalga geçer gibi imkansız hile açılamaz kanıt göster diyor ben wall hackı nasıl kanıt göstereyim hocam kendim açıp video çekecem anca öyle bildiğin zaten bu hile kullanan dediğim adama ben durumu söyledim hile açıyosun kapat filan o günden beri oyunada girmiyor hiç yeni hesap açtı herhalde klandan filan atmışlar çünkü

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hayır kardeşim.
O işi geeçceksin zulu daha türk oyunu emin ol. *ömö möplör cesegodan çölöntö* diyen cahiller olcaktır.
Tr de tutan 1,2 haritayı eklemişler oyuna vede (onlarıda kendielri yaptı lan?) copy paste değil
Ama herşeyden önce zulunun oyun motoru kendilerinin (en azından öyle söylüyolar)
yani düşün adamlar oturmuş oyun motorunu yazmış
Peki tf ne alemde?
unreal engine kullanıyor xd

dostum hileni atabilirmisin banada bende kullanmayı isterim (tactic force için)
kardeşim ben zulu için kullanmıştım ama neyse.
@DeadLy_NutZ

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hayır kardeşim.
O işi geeçceksin zulu daha türk oyunu emin ol. *ömö möplör cesegodan çölöntö* diyen cahiller olcaktır.
Tr de tutan 1,2 haritayı eklemişler oyuna vede (onlarıda kendielri yaptı lan?) copy paste değil
Ama herşeyden önce zulunun oyun motoru kendilerinin (en azından öyle söylüyolar)
yani düşün adamlar oturmuş oyun motorunu yazmış
Peki tf ne alemde?
unreal engine kullanıyor xd

gerçekten içerleyip de cevap mı verdin ? :D ironiyi anlamadıysan valla özür dilerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...