Üye
p2w oldu bileeğer p2w ise büyük ihtimal gelir değilse geleceğini sanmıyorum
Baktım p2w lik şuan bişey yok ama p2w yakınp2w oldu bile
nasıl yok aga markette ücretli nakit çekebileğin silahlar var ve o silahların tepmeside çok az ve hasarı çok goldu oyun oynuyarak kazanmıyosunki nakit yatırırsan gold alabiliyosunBaktım p2w lik şuan bişey yok ama p2w yakın
Zaten sarmadı beni oyun.nasıl yok aga markette ücretli nakit çekebileğin silahlar var ve o silahların tepmeside çok az ve hasarı çok goldu oyun oynuyarak kazanmıyosunki nakit yatırırsan gold alabiliyosun
Reis instagram falan verebilir misin hile ücretsiz mi?batleye çoktan geçildi,haftalardır hile kullanıyorum.
ver(e)mem instagram hesabım kapalı.Reis instagram falan verebilir misin hile ücretsiz mi?
dostum hileni atabilirmisin banada bende kullanmayı isterim (tactic force için)batleye çoktan geçildi,haftalardır hile kullanıyorum.
kardeşim 5 kurusunuzu kaptırmayın ona başka sitede satarken almıstım her yerden engellediyok kardeşim var levin diye bir adam çıkarıyor ücretsiz olarak paylaşıyor 1 gün oynuyoruz sınısrızı 100tl almamda sordum sadece
şuan yalan söylüyorsun !kardeşim 5 kurusunuzu kaptırmayın ona başka sitede satarken almıstım her yerden engelledi
beni
Kardeş tf yi artırmaları lazım scop falanda parayla alınıyor mantık hatası var oyundaŞimdi başlıca söz edilmesi gereken durumlar var
Öncelikle oyun p2w değil ama şöyle bir durum var 1 günlük silah almak için 5 6 saat aralıksız oynamanız yeterli zaten gün içinde insansan değilseniz eğer 1 günlük oyun sürenizi yeteri kadar harcamış oluyorsunuz. Kazandığınız tf gümüşünü ertesi gün silah almak için kullanacaksın. Bu durum hergün enazından benim için devam ediyor önceki gün kazandığım tf gümüşünü bugün için kullanıyorum ve benim bugün en az 5 saat aralıksız oyunu oynamam lazım ee diyeceksiniz ki bu durum normal sorun şu bu oyun 5 saat aralıksız oynaman imkansız.
yapan yapıyor demekki geçen oyunuma bir klandan adam geldi adam takım oyunu oynanıyordu adam wall hack açıyor kendimi bombalayıp bir kaç tur izledim bariz hile o değil adam acemi adama belli etmeden nasıl hile kullanırım onuda bilmiyor bugün topluluk yöneticisi oda kurdu ben anlattım durumu resmen adam dalga geçer gibi imkansız hile açılamaz kanıt göster diyor ben wall hackı nasıl kanıt göstereyim hocam kendim açıp video çekecem anca öyle bildiğin zaten bu hile kullanan dediğim adama ben durumu söyledim hile açıyosun kapat filan o günden beri oyunada girmiyor hiç yeni hesap açtı herhalde klandan filan atmışlar çünkübu oyuna da hile yapılmaz lan türk oyunu
Hayır kardeşim.bu oyuna da hile yapılmaz lan türk oyunu
kardeşim ben zulu için kullanmıştım ama neyse.dostum hileni atabilirmisin banada bende kullanmayı isterim (tactic force için)
Hayır kardeşim.
O işi geeçceksin zulu daha türk oyunu emin ol. *ömö möplör cesegodan çölöntö* diyen cahiller olcaktır.
Tr de tutan 1,2 haritayı eklemişler oyuna vede (onlarıda kendielri yaptı lan?) copy paste değil
Ama herşeyden önce zulunun oyun motoru kendilerinin (en azından öyle söylüyolar)
yani düşün adamlar oturmuş oyun motorunu yazmış
Peki tf ne alemde?
unreal engine kullanıyor xd
ironi olduğunu düşünmemiştim xDgerçekten içerleyip de cevap mı verdin ?ironiyi anlamadıysan valla özür dilerim
battle eye'de bypasslanabilir fakat neden yapmadıkları hakkında hiçbirşey söylemiyorlar yada ben görmüyorumBattleEye sistemi geldiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?