Üye
İoz' Alıntı:hayırlı satışlar ancak csgo banlı olduğu için pek bişe etceğini düşünmüyorum. + rust yakında bedava olucak 1-2 ay içinde yani para vermek mantıksız.
İoz' Alıntı:hayırlı satışlar ancak csgo banlı olduğu için pek bişe etceğini düşünmüyorum. + rust yakında bedava olucak 1-2 ay içinde yani para vermek mantıksız.
mstkmlnr' Alıntı:İoz' Alıntı:hayırlı satışlar ancak csgo banlı olduğu için pek bişe etceğini düşünmüyorum. + rust yakında bedava olucak 1-2 ay içinde yani para vermek mantıksız.
bedavamı olcak kim dedi31 lira verdim ona :S
İoz' Alıntı:mstkmlnr' Alıntı:İoz' Alıntı:hayırlı satışlar ancak csgo banlı olduğu için pek bişe etceğini düşünmüyorum. + rust yakında bedava olucak 1-2 ay içinde yani para vermek mantıksız.
bedavamı olcak kim dedi31 lira verdim ona :S
oyun gelişti daha gelecek bişe yok oyuna fazla büyük ihtimal bedava olucaktır. erken erişim bi oyun zaten31 lira bizde verdik 2014 de
İoz' Alıntı:oda var 31 lirane zaman cıkar bilmiyorum bedava olarak 1-2 ay diye tahmin ediyorum. arkadaş 31 tl den aşşa satıyosa al hesabı tabiki ilk önce hesap önceden para göndermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?