Üye
Bu sabit honor sistemi üzerin den işlemiyor maalesef, örneğin bir bar var olarak düşün, tıpkı xp barın gibi. Bu bar takım arkadaşların seni taktir ettikçe artıyor, lakin her oyun da aynı artmıyor, mesela bir oyun çok güzel oynamışsındır 3 honor almışsındır diğer oyun o kadar da oynayamayıp 5 honor almışsındır. Burada ikisinin de katkı değeri eşit oluyor. Duo ile girmişsen duonun sana attığı honorun katkı değeri ise daha düşük oluyor. Dediğim gibi görünmeyen bir bar var ve tamamıyla senin güzel oynamanın yanın da, oyun içi davranışların ve honorların etkisi ile bu bar artıyor sende ki de artıyordur bundan emin olabilirsin ama ne kadar ilerlemiştir bilmek güç.merhaba, oyun içi küfür etmiyorum fakat ne kadar oyun atsamda atayım takdir seviyem 2'nin üstüne çıkmıyor nasıl yükselticem oyunda küfürlü konuşup takdir seviyesi 4-5 arası çok fazla insan var ben küfür etmiyorum fakat takdir seviyem hiçbirzaman gelişmiyor lütfen siz nasıl geliştirdiniz anlatırmısınız anahtar çok zor geliyor.
bende yapıyorum knk ama bendede olmuo 1 yıldır her mac nerdeyse aralıksız honor alıyorum yukselmıyor :/knk onu oyunlarda arkadaşlarından honor alarak yükselte bilirsin ve bende ögle hiç bir sorun olmadı sup main oldugum için takdir seviyem hep 5 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?