takılı olan güç kaynağı sorun cıkartır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sırf yorum kasmak için yorum yazanları reportluyorum arkadaşlar yakında geliyor yani ayın 3 de elimde olacak sistem iyi mi sizce birde arkadaşşım dediki o guc kaynağı o sistemin ..... doğru mu ve akım korumalı priz almalı mıyım

ek olarak 18 verdiğim siparişi 27 kargoya veren itopya da cok teşekkürler anladınız siz tahmini kargoda 3 temuzda gelir yazıyor neyse

kasa linki
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1687810521040.png

1687810529286.png

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Güç olarak yeterli olucaktır. Marka olarak pek tanımıyorum daha iyi bir markadan alabilirdin ama sorun olmaz diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bişi olmaz kardeşim 3060 a 500w güç kaynağı takılıcak hal yokya . Hiç bişi olmaz sürekli evde elektrik kesintisi falan olmuyorsa güç kaynağından yana pcye zarar gelmez. arkadaşın çok bilgili değil sanırım bu konuda.
Post automatically merged:

Güç olarak yeterli olucaktır. Marka olarak pek tanımıyorum daha iyi bir markadan alabilirdin ama sorun olmaz diye düşünüyorum
Kötü bi marka değil dostum ortalama seviyelerde bi marka

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bişi olmaz kardeşim 3060 a 500w güç kaynağı takılıcak hal yokya . Hiç bişi olmaz sürekli evde elektrik kesintisi falan olmuyorsa güç kaynağından yana pcye zarar gelmez. arkadaşın çok bilgili değil sanırım bu konuda.

Kötü bi marka değil dostum ortalama seviyelerde bi marka
markayi tanimiyordum dedigim gibi , eger oyle diyorsan ozaman sorun yok gonul rahatligi ile kullanabilir arkadas. hayirli olsun simdiden

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Marka çoğu hazır sistem de tercih ediliyor sorun çıkartmaz gibime geliyor

Donator
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sürekli olarak elektrik kesintisi olan bir yerde yaşamıyorsan kolay kolay sorun çıkarmaz güç kaynakları ama daha bilindik, işinin piri markalardan bir güç kaynağı alıp değiştirirsen ilerleyen zamanlarda bilgisayarının parçalarını garantiye almış olursun.

İdare etmelik kullan, sorun olmaz ama ömürlük kullanmayı düşünme bu tarz markaları.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam arkadaş neye dayanarak bunu söylüyorum bilmiyorum fakat gayet yeterli duruyor bu sistem için. yükseltme yapıcaksanız sonradan tabi ek olarak bu güç kaynağınıda arttırmanız gerekiyor ve bilinmedik olduğu içinde yorumları gözden geçirin yinede çok yük bindirmemeye gayret edin

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
pekte sorun çıkartıcağını düşünmüyorumm açıkcası dostum

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kasa güzel dostum hayırlı olsun benim düşüncem çok sorun olmayacağı fakat bir arkadaşımın evinde elektrik problemi vardı gidip geliyordu sürekli ekran kartını yaktı bu şekilde dedikleri gibi sürekli elektrik kesintisi yaşıyorsan akım korumalı prizi düşünebilirsin onun haricinde bi sorun olacağını zannetmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Sorun olmaz hocam bu kadar senedir kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Güvenlik teknolojileri pek iyi olamıyabilir (Akım koruması vs) . O yüzden kaliteli bir akım korumalı priz alıp riski baya bir arttırabilirsin. Özellikle elektriğin çok gittiği bir yerde oturuyorsan kesinlikle al .

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kardeşim Evinde Eletrik Problemleri Varsa Kullanmanı Tavsiye Ederim

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
o kasa ve psu dandik kasa olmasa bile sistem geldiğinde psu yu değiştirmelisin böyle unname psular yüzünden anakartım yanmıştı benim de

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Topraklama sistemi baya önemli, onun dışında ben zamanında bi akım korumalı priz almıştım bayağı memnun kaldım bence kullanabilirsin

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sorun yaşatmaz , uzun vade de ses problemi yada farklı problem yaşar mısın bilemem.

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende daha kötü bi psu vardı 2 yıl sorunsuz kullandım . evinde elektrik kesintisi olmuyorsa sorun olmaz . ama yinede psu yu iyi bir marka almak gerekiyor ki uzun yıllar götürsün

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yani sıkıntı çıkartıcağını sanmıyorum ama başka konulardan sıkıntı yaşayabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bir şey olmaz dostum bende sistem aldım eski dandik pcmin güç kablolarını taktım bi sorun olmadı fakat ekranım kötü oldugu için bağlaştırıcı aldım bi sorun yok kankam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...