Takip ettiğiniz YouTube kanalları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar ben başlıyorum, kategorilere ayırarak sevdiğimiz YouTube kanallarını birbirimizle paylaşalım.

LoL: elayja, apophis, ogün demirci, trol time TV, scoutexef, titanlar, lynx çerez, mösyo Efe (Efe karlıova) vardı ama atmıyor artık video.
köy hayatı ve hayvancılık: orhun topkaya, cengiz çaylı, ilkay tınastepe, ilayda altıntaş, Fatih kaya.

kamp karavan: oralar nereler, 365 gün doğadayız, atik ailesi, barış okan beloavacıklı(fitness hocası ama kamp videoları ıcın ızlıyorum), cumartesi dağcıları, Gökhan yıkılkan, hello people, Mustafa beyaz, Mustafa karaslan, yolcuların dikkatine, çağdaş özsarı(%85 denizde geçiyor videoları), izci Team okan torun, travel comic.

tır: nizamettin akbaş, yasin uzun, orhan tekin, Hüseyin mutlu, volkan umut(vinç videoları ayrı kategori açmayayım)

Sizde sevdiğiniz kanalları paylaşın da yeni kanallar keşfedelim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
elayje izliyorum güzel ve öğretici bir kanal

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
lol : adroit, lynx çerez, emre bey, lakasaba (artık video atmıyor), ogün demirci
yabancı lol : thebausffs, katevolved, irelking, elite500
eğitici : murat soner, barış özcan
clash of clans: conqueror, burak güvenç

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar ben başlıyorum, kategorilere ayırarak sevdiğimiz youtube kanallarını birbirimizle paylaşalım.

Lol: Elayja, apophis, ogün demirci, trol time tv, scoutexef, titanlar, lynx çerez, mösyo efe (efe karlıova) vardı ama atmıyor artık video.

Köy hayatı ve hayvancılık: Orhun topkaya, cengiz çaylı, ilkay tınastepe, ilayda altıntaş, fatih kaya.

Kamp karavan: oralar nereler, 365 gün doğadayız, atik ailesi, barış okan beloavacıklı(fitness hocası ama kamp videoları ıcın ızlıyorum), cumartesi dağcıları, gökhan yıkılkan, hello people, mustafa beyaz, mustafa karaslan, yolcuların dikkatine, çağdaş özsarı(%85 denizde geçiyor videoları), izci team okan torun, travel comic.

Tır: nizamettin akbaş, yasin uzun, orhan tekin, hüseyin mutlu, volkan umut(vinç videoları ayrı kategori açmayayım)

Sizde sevdiğiniz kanalları paylaşın da yeni kanallar keşfedelim.
Elayja İzli̇yorum knk sariyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
lol içerik izlemek istiyorsanız elayja ve valiant süper izlemeneizi öneririrm

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şimdi baktımda benim full sokak röportajı yapan kanallarla dolu olmuş yt İlave tv, Sade vatandaş gibi :D

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ogün demirci izliyorum sonra ingilizce öğrenmek için de yabancı youtuberların videolarını izliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
pintipanda enis kirazoğlu dost kayaoğlu izliyorum youtubeden genel olarak

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oyun içeriği olmasa da noluyor ya kanalı güzel sarıyor ya da mendebur lemur

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
NRK 4ETG
Annika Momrak
Easy German
Podcast Italiano
Speak Norsk
Alex Berish
Cornelia Grimsmo

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yt den sadece lol videoları izliyorum metayı falan takip etmek için takip ettiğim kanallar: Elayja,Valiant,Jaxres

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Elayja'yı takip ediyorum canyon'un youtube hesabı varsa takip edicem ama bulamıyorum bilen varsa yazarsa çok mutlu olurum

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka lol kanalı olarak izlediklerim apop eskiden barışı çok izlerdim ögün lol pit jaxres lars ve zexsmurf genellikle izlediğim youtuber lar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...